Vasile Muraru a împlinit 66 de ani: „Soția m-a aniversat, mi-a făcut o petrecere surpriză”. Cea mai mare dorință a actorului / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vasile Muraru a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre aniversarea sa de anul acesta, dar și despre sărbătorile ce sunt din ce în ce mai aproape. 

Vasile Muraru și-a sărbătorit pe 14 noiembrie ziua de naștere, când a împlinit vârsta de 66 de ani. Această ocazie nu a fost trecută cu vederea prea ușor de soția sa, care a ales să-l răsfețe pe îndrăgitul actor și să-i organizeze o petrecere surpriză. Despre dorințele pe care le mai are, în acest moment al vieții sale, dar și despre sărbătorile care vin curând, ne-a vorbit chiar Vasile Muraru, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că această aniversare m-a prins în plină activitate, la teatru, film, cu familia. Îmi doresc doar să fiu sănătos, să fie pace, în primul rând și să fie toată lumea sănătoasă, pentru a ne bucura unii de alții.

Am făcut și petrecere, soția m-a aniversat, mi-a făcut o petrecere surpriză.”, a declarat Vasile Muraru, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Vasile Muraru și Valentina Fătu, un cuplu de excepție pe scenă

Vasile Muraru și Valentina Fătu fac o echipă de excepție pe scenă, de aproximativ 10 ani. Publicul îi adoră de fiecare dată și nu se satură să privească momentele savuroase pregătite de aceștia. Sărbătorile de anul acesta îi prind tot împreună, pentru că cei doi au pregătit multe surprize pentru fanii care-i urmăresc constant.

„Sperăm să ne iasă ce am făcut cu Valentina Fătu, avem mulți ani de când facem asta. În 2023 ar fi deja 10 ani de activitate împreună. Ne-a ieșit până acum. Spectacolul pe care îl avem duminică este deja sold out. Deci sărbătorile le petrecem pe scenă, dar și acasă.”, ne-a mai spus actorul. 

 

Cum arăta Crăciunu, în copilărie

Când vine vorba însă de copilărie și de perioada Crăciunului, Vasile Muraru își amintește cu nostalgie de acele clipe frumoase, dar și cu o oarecare tristețe. Actorul spune că, pe vremea aceea, se respectau extrem de multe datini și obiceiuri, care, în zilele noastre, au fost uitate complet.

„Mergeam în satul mamei mele, în județul Neamț, lângă satul Doina și erau flăcăi îmbrăcați în diverse costumații tradiționale, era zăpada cât gardul și mergeam după ei. Noi abia mergeam prin zăpadă, pentru că ne venea până la gât. Mă duceam să văd ce fac ei, cum e spectacolul, tot. Aveau costum, erau niște obiceiuri foarte frumoase, care, din păcate nu mai sunt.”, a mai spus îndrăgitul actor.  

Actorul, îngrijorat că se pierd tradițiile românești

Momentul care l-a făcut să realizeze faptul că tradițiile și obiceiurile românești au fost de mult uitate, a fost atunci când, în noaptea de Anul Nou, acesta nu a văzut nici urmă de urători pe stradă. Toată lumea era preocupată să sărbătorească intrarea în noul an, prin diverse petreceri, uitând de esența acestor sărbători semnificative.

„Chiar îmi făceam probleme într-o noapte, de revelion, când a trebuit să facem și Piteștiul, dar și Predealul în aceeași noapte și ne gândeam ce-o să facem pe drum, până în Predeal, pentru că vor fi urători. Dar de la Pitești, până la Predeal, nu știu dacă am văzut un singur om pe stradă, la ora 23:00 și ceva. Era plin de artificii, dar în rest pustiu. Problema cea mai mare este că eram în sate, nu la oraș.”, a conchis Vasile Muraru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel