Văru' Săndel și Alin Panc se „duelează” în glume la Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Sandu Pop (Văru' Săndel) și Alin Panc, vin la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13:00, pentru a vorbi despre serialul „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor”, dar și despre prietenia care îi leagă de peste 30 de ani. 

Văru' Săndel și Alin Panc formează o echipă, pe marile ecrane, de câțiva ani. După succesul avut de producțiile Pup-o, mă! 1 și Pup-o, mă! 2, au transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune. Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregătește noi surprize, asa că Tică și Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numește “Înfruntarea bacilor”. 
8 tinere frumoase intră în competiție pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro și titulatura de Băcița anului. 
Povestea din Pup-o, mă! serialul este alertă, acțiunea are multe fațete, umorul de limbaj și situație este întâlnit la orice pas. Distribuția serialului toamnei este completată de 8 actrițe și influenceri din tânăra generație, care se bat pentru inima bacilor. Printre frumusețile care joacă alături de cei 2, amintim câteva nume: Alice Peneacă, Oana Ioniță, Ioana Picoș, dar și Laura Cosoi, care joacă rolul de prezentator TV. Laura Cosoi a filmat pentru acest serial în timp ce era însărcinată în luna a 8-a. 

„Serialul are comedie, până la lacrimi, dar are și profunzime. L-am făcut cât mai filmic posibil”, dezvăluie Sandu Pop. 


Le-a luat aproape 30 de ani să colaboreze


Se cunosc din copilărie, dar destinul a făcut ca abia în urmă cu patru ani să bată palma pentru a face echipă. Veniți din Zalău, cei doi actori au urmat, fiecare, un destin artistic diferit. 

Alin Panc a cunoscut succesul cu rolurile din telenovele, dar și alte roluri „serioase”, care i-au ascuns accentul și umorul nativ. 

Pe de altă parte, Sandu Pop a devenit celebru prin personajul „Văru' Săndel”, căruia îi dă viață de peste 20 de ani, și prin intermediul căruia s-a lansat și în muzică. 

 

Au viziuni diferite despre umor

Sandu Pop spune că umorul e „matematică” și că trebuie să calculezi bine momentul în care aduci gluma în fața publicului, în timp de Alin Panc vede comedia ca pe ceva „nativ”, cu care te naști sau nu. 

 

„Soțiile noastre sunt adevăratele eroine”, va spune Alin Panc.

Deși sunt extrem de discreți cu viața privată, cei doi actori se bucură de mariaje fericite, și spun despre soțiile lor că ar fi adevărate eroine, pentru că au reușit să-i „suporte” și să-i susțină în toți acești ani. 

 

Cum au ajuns să colaboreze împreună, abia acum, deși se cunosc de când erau în facultate, ce relație au cu actorul Cosmin Seleși, care au fost momentele cheie din cariera lor, dar și ce planuri au cu serialul Pup-o, mă”, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel