Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni în sfârșit sufletul pereche, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Sklyar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Sklyar

Găsirea sufletului tău pereche este incredibil de specială, iar astrologia te poate ajuta să afli mai multe despre cine este sufletul tău pereche și când îl vei întâlni.

Berbec

Berbecul își întâlnește sufletul pereche în jurul vârstei de 25 de ani; o perioadă în care încă se maturizează și încearcă să se descopere. Acesta este, de asemenea, un moment crucial pentru ca sufletul lor pereche să îi vadă exact așa cum sunt.Berbecul nu-și ascunde niciodată adevăratul sine de nimeni, dar sunt șanse destul de mari ca fiind cu ei în habitatul lor natural (petrecând, urmându-și obiectivele și distrându-se) să ajute pe oricine să îi cunoască mai bine.Această fază a vieții lor va fi despre a se bucura de prezent; la 30 de ani se vor stabili într-o rutină care funcționează pentru ei și pentru sufletul lor pereche.

Taur

Taurii își întâlnesc sufletul pereche la vârsta de 18 ani. Evident, sunt încă foarte tineri, dar există ceva interesant în a fi tânăr și îndrăgostit (ca să nu mai spunem că este foarte romantic).Taurul nu știe neapărat dacă această relație va ajunge undeva. Dar la o vârstă la care totul este încă un mister și prietenii sunt cea mai mare parte a vieții tale, să ai un suflet pereche care se poate referi exact la ceea ce trec ei este ceea ce își doresc cel mai mult.

Gemeni

Gemenii își vor întâlni sufletul pereche în jurul vârstei de 19 ani, dar sunt șanse mari să nu știe că și-au găsit sufletul pereche decât câțiva ani mai târziu.Fie că îl întâlnesc la facultate sau în oraș cu prietenii, există ceva îmbătător la această persoană; se vor potrivi imediat și vor avea impresia că se cunosc dintotdeauna.Gemenii cu siguranță nu se vor simți confortabil să își ia angajamente față de cineva imediat (iar vârsta lor îi va face să se gândească de două ori), dar chiar dacă pierd legătura cu sufletul lor pereche pentru câțiva ani, acesta va fi mereu în mintea lor până când se vor întâlni din nou când vor fi amândoi mai maturi.

Rac

Racul visează la dragostea adevărată încă de când erau mici, motiv pentru care nu este de mirare că își vor întâlni sufletul pereche la 21 de ani.Își doresc ca relația lor ideală să fie plină de romantism și respect, două lucruri pe care au învățat că sunt cele mai importante la o vârstă fragedă.Racul face ca sufletele pereche să pară naive și mature în același timp.Ținutul de mână și săruturile inocente, alături de posibilitatea de a vorbi despre orice, oricât de dificil ar fi, sunt lucruri pe care oamenii de două ori mai mari decât ei încă le descoperă, dar ei le fac cumva să pară atât de ușor.

Leu

Leul urăște ideea de a fi într-o relație serioasă până când nu știe mai întâi ce își dorește de la viață. Acest lucru poate dura ceva timp și cu siguranță vor exista momente în care se vor întreba dacă au luat o decizie bună de a aștepta, dar, în cele din urmă, ajung să devină cea mai bună versiune posibilă a lor în această perioadă. Leii își întâlnesc sufletul pereche când au aproximativ 27 de ani. Până atunci, știu ce vor să facă în viață, sunt pe cale să își facă un nume și sunt suficient de tineri pentru ca dragostea să se simtă așa cum s-ar fi simțit dacă ar fi fost adolescenți.Vârsta nu prea contează pentru Leu, atâta timp cât pot spune că au profitat la maximum de toate oportunitățile pe care le au în viață.

Fecioară

Fecioara aude despre suflete pereche de la oameni care și le-au găsit pe ale lor, dar întotdeauna i-a fost greu să se imagineze pe sine găsindu-și propriul suflet pereche. Indiferent cât de mult se străduiesc (sau nu se străduiesc), se pare că nu reușesc să găsească acea conexiune pe care trebuie să o aibă cu cineva pentru ca acesta să fie sufletul lor pereche.Chiar dacă Fecioara nu-și găsește niciodată sufletul pereche romantic, va avea întotdeauna prieteni care se simt ca suflete pereche.Ei sunt excepția la regulă: nu trebuie să fii îndrăgostit pentru a avea un suflet pereche. În schimb, ei își umplu viața cu relații semnificative, sperând că vor găsi pe cineva care să fie măcar puțin aproape de a fi un suflet pereche.

Balanță

Balanța își întâlnește sufletul pereche la vârsta  de 20 de ani, când nu mai este un adolescent, dar nici adult cu adevărat. Va exista o mulțime de dezechilibre în viața lor, ceea ce poate duce la o mulțime de căutări sufletești și la căutarea de răspunsuri.Balanța își va găsi sufletul pereche în cineva care este cel mai bun prieten al lor; o persoană cu care pot vorbi ore în șir și care îi va face să uite totul pentru o vreme.Chiar dacă nu se întâmplă nimic între ei imediat, vor fi întotdeauna recunoscători că au pe cineva atât de în ton cu ei; cineva care le poate citi gândurile.

Scorpion

Scorpionul își va întâlni sufletul pereche când va avea în jur de 17 ani. Fiind încă un copil la această vârstă, nu prea știu ce să facă cu această revărsare de emoții pe care o au.S-ar putea să nu vrea să recunoască faptul că au sentimente atât de puternice pentru cineva la o vârstă atât de fragedă, dar pentru ei este incitant și emoționant să aibă un suflet pereche.Sufletul pereche al Scorpionului este cineva cu care au petrecut nenumărate veri și la care, chiar dacă nu sunt împreună, se gândesc constant. Spre deosebire de alte relații pe care le pot întâlni mai târziu, aceasta se simte mereu nouă, motiv pentru care este atât de important să o păstreze în preajmă.

Segetător

Săgetătorul iubește să fie liber și pe cont propriu, motiv pentru care nu-și va întâlni sufletul pereche decât în jurul vârstei de 28 de ani.Ei nici măcar nu vor să se gândească la angajament până la jumătatea vârstei de 20 de ani, așa că este logic ca sufletul lor pereche să nu apară până când încep o nouă etapă a vieții. s-ar putea să le fie greu să accepte că sufletul lor pereche nu pleacă nicăieri la început - mai ales pentru că nu sunt obișnuiți cu aceste noi sentimente - dar dă-le timp și s-ar putea să te surprindă cu cât de bine se încadrează în această rutină. Săgetătorul va avea în continuare nevoie de spațiul și libertatea lor, dar sufletul lor pereche va ști și va înțelege deja acest lucru.

Capricorn

Capricornul are o mulțime de rezerve în ceea ce privește sufletele pereche în general. Chiar dacă doar menționezi suflete pereche într-o conversație, probabil că își vor da ochii peste cap.Ei gravitează adesea spre relații realiste, mature, iar suflete pereche sună pur și simplu copilăresc pentru ei.Cel mai probabil, Capricornul își va întâlni sufletul pereche când va avea 30 de ani. Aceasta este o perioadă în care învață să accepte și să se aștepte la surprize în viață, așa că atunci când își vor întâlni în sfârșit sufletul pereche, se vor gândi: "De ce nu?". Le place ideea de a avea deja o viață împreună înainte de a se implica serios cu cineva și vor dori să nu se grăbească pentru a se asigura că merită.

Vărsător

Vărsătorul nu pare genul de persoană care să se îndrăgostească atât de repede și la o vârstă atât de tânără (vorbesc de 22 de ani), dar relațiile de suflet pereche sunt mai mult despre conectarea la un nivel mai profund cu o persoană decât cu oricine altcineva decât despre romantism. Deseori nu au senzația că oamenii îi înțeleg, dar într-un moment în care au nevoie neapărat de cineva care să îi asculte și să îi iubească indiferent de situație, un suflet pereche este exact ceea ce au nevoie.Vărsătorul și sufletul lor pereche își vor petrece toată noaptea vorbind și legând prietenii, ceea ce nu va face decât să le facă legătura de prieteni și mai puternică. Vărsătorul insistă pe o fundație puternică înainte ca orice altceva să se întâmple, așa că trebuie să o ia încet până când pot avea încredere că înseamnă la fel de mult pentru sufletul lor pereche ca și pentru ei.

Pești

Peștii iubesc romantismul din spatele sufletelor pereche și vor visa în secret la propriul suflet pereche până când îl vor găsi. Când vor povesti cum s-au cunoscut la 19 ani, vor face ca totul să sune ca un basm.Îndrăgostirea la 19 ani va fi specială pentru ei, mai ales că este o vârstă la care romantismul are o semnificație intensă.Fie că încep un nou capitol din viața lor sau cunosc oameni noi care îi fac să privească lumea într-un mod diferit, sufletul lor pereche va fi doar o altă călătorie nouă și interesantă pe care o vor începe în viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel