Vanessa Kirby se alătură actorilor Hugh Jackman şi Laura Dern în distribuţia ''The Son'', de Florian Zeller

Data publicării:
Vanessa Kirby, sursa instagram
Descriere foto: Vanessa Kirby, sursa instagram

Vanessa Kirby s-a alăturat distribuţiei peliculei ''The Son'', în regia lui Florian Zeller, continuarea filmului ''The Father'', câştigător a două premii Oscar.

Kirby, care a obţinut o nominalizare la Oscar graţie rolului din ''Pieces of a Woman'', va juca alături de Laura Dern şi Hugh Jackman. Ca şi ''The Father'', ''The Son'' este o adaptare semnată de Zeller şi scenaristul Christopher Hampton (cunoscut pentru pelicula ''Dangerous Liaisons'') după piesa de teatru omonimă, care a întrunit aprecierile criticii de specialitate. Zeller şi Hampton au fost recompensaţi cu Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat.

''The Son'' spune povestea lui Peter (interpretat de Jackman), a cărui viaţă agitată alături de noua sa parteneră Emma (Kirby) şi de bebeluşul lor este tulburată de apariţia fostei soţii, Kate (Dern), însoţită de fiul adolescent, Nicholas. Tânărul este tulburat, distant, furios şi chiuleşte cu lunile de la şcoală. Peter se străduieşte să fie un tată mai bun, încercând să-şi ajute fiul şi să-i ofere momente intime de fericire familială. Dar povara situaţiei lui Nicholas împinge familia pe o traiectorie periculoasă.

Pelicula îi are drept producători pe laureaţii cu Oscar Iain Canning şi Emile Sherman (''The King's Speech''), precum şi pe Joanna Laurie de la See-Saw Films şi pe Christophe Spadone (''The Father''), cărora li se alătură Zeller.

Se preconizează ca filmările să înceapă în următoarele săptămâni.

''Vanessa Kirby este, din punctul meu de vedere, o mare actriţă: intensă, inventivă şi puternică. Sunt deosebit de bucuros că ni se alătură în această aventură cinematografică'', a spus Zeller.

Laurie a precizat că proiectul ''este o reflectare a familiilor şi emoţiilor noastre şi suntem foarte încântaţi să o adăugăm pe Vanessa distribuţiei extrem de talentate din care fac parte Hugh Jackman şi Laura Dern pentru a aduce această poveste la viaţă''.

În plus faţă de nominalizarea la Oscar pentru ''Pieces of a Woman'', Kirby a câştigat Volpi Cup pentru cea mai bună actriţă în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia în 2020. A obţinut recunoaşterea internaţională odată cu rolul prinţesei Margaret din serialul ''The Crown'', care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

''The Father'' a fost recompensat cu două premii BAFTA şi cu două premii Oscar, pentru cel mai bun scenariu adaptat şi cel mai bun actor în rolul principal, acordat lui Anthony Hopkins, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel