Vanessa Bryant, primul Crăciun fără Kobe și Gianna: „Întotdeauna împreună, niciodată separat”

Data actualizării: | Data publicării:
vanessabryant, instagram
Descriere foto: vanessabryant, instagram

La aproape un an după prăbușirea elicopterului care i-a adus sfârșitul soțului și fiicei sale, Vanessa Bryant trăiește cu nostalgie Crăciunul fără cei doi.

Vanessa, al cărui soț a fost legenda baschetului, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, și fiica lui Gianna, în vârstă de 13 ani, care au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie, a postat două fotografii pe instagram. În prima fotografie, aceasta se află alături de cele trei fiice. Cea de-a doua fotografie este mai veche și cuprinde întreaga familie, inclusiv pe Kobe și Gianna. Alături de cele două fotografii, Vanessa a scris și un mesaj emoționant.

„Întotdeauna împreună, niciodată separat  în inimile noastre”, a scris Vanessa dreptul fotografiilor.

În povestea ei de pe Instagram, Vanessa a dezvăluit, de asemenea, că a atârnat ciorapii lui Kobe și Gianna deasupra șemineului familiei.

Vanessa și Kobe s-au cunoscut în 1999 și s-au căsătorit doi ani mai târziu în 2001.

Vanessa a făcut o retrospectivă a momentelor pe care le-ar fi împărtășit cu regretatul ei soț pe tot parcursul anului, inclusiv cea de-a 42-a aniversare a lui, în luna august.

La vremea respectivă, ea a scris pe Instagram: „Îmi este dor de îmbrățișările tale mari, de sărutările tale, de zâmbetul tău, de râsul tău puternic. Îmi e dor să te tachinez, să te fac să râzi. (...) Mă gândesc la tandrețea și răbdarea ta tot timpul."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ???? (@vanessabryant)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel