„Vama Neconvenţional”, din 31 iulie în zece oraşe din România: „Oferim oamenilor muzica noastră în spaţii frumoase unde se pot crea comunităţi de o zi”

Data publicării:
Tudor Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirilă, foto Instagram

Trupa Vama lansează, din 31 iulie, turneul naţional "Vama Neconvenţional", în zece oraşe din România.

Formaţia va concerta în locuri mai puţin obişnuite, unde va crea un spaţiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activităţi recreative, cu implicarea comunităţilor locale. 


Spaţiile concertelor vor deveni locuri prietenoase unde fanii formaţiei şi nu numai ei vor putea să îşi petreacă timpul până la concert într-o atmosferă de vacanţă, pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărţi, târguri diverse, open sound-check Vama, discuţii cu formaţia adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziţii diverse.

 

Vama îşi propune astfel să creeze comunităţi de o zi în jurul muzicii.

 

"În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin şi să amestece experienţele. Şi e normal după atâtea restricţii să vrei să trăieşti totul. Să vrei să fii în toate locurile şi să experimentezi mai multe stări la un loc. Şi noi simţim nevoia asta. Şi atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spaţii frumoase unde se pot crea comunităţi de o zi. Spaţii în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră şi să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activităţi şi să fim alături de ei. Aşa că muzica noastră a devenit un pretext pentru Vama Neconvenţional", spune Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, citat într-un comunicat transmis Agerpres. 

 

Seria concertelor va fi deschisă pe 31 iulie la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 1 august la Cetatea din Oradea, pe 6 august la Cetatea Medievală din Târgu-Mureş, 7 august - Cetatea Rupea, 14 august - Faber Comunity din Timişoara, 21 august - Muzeul Astra din Sibiu, 27 august - Senzoria (Zona de agrement Ciric) din Iaşi. Ultimele trei locuri în care vor avea loc concerte vor fi comunicate ulterior de organizatorii turneului.

 

Prin acest turneu, Vama îşi doreşte să devină şi un ambasador al turismului pentru România, afirmă solistul trupei.

 

"România e o ţară frumoasă şi poate vă ajutăm să o vedeţi prin ochii noştri, ai membrilor trupei Vama şi prin acest turneu neconvenţional care se va desfăşura în locuri minunate din ţara noastră, în locuri inedite, dar şi în locuri încărcate de istorie", afirmă Tudor Chirilă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel