Valuri de reacții în lumea mondenă, dupa aflarea șocantei veștii că Deea și Dinu Maxer divorțează. Mara Bănică:"Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma?"

Data actualizării: | Data publicării:

Deea și Dinu Maxer au luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când au anunțat că divorțează. Cu o relație ce părea sudată și fericită, cu doi copiii reușiți, cei doi păreau să fi găsit rețeta fericirii și nu lăsau să se întrevadă absolut nicio problema. Șocanta veste nu a luat prin surprindere doar fanii ci și apropiații, care nu au realizat nicio secundă ce se întâmplă în spatele aurei de fericire pe care cei doi o afișau.

Astfel, Mara Bănică nu a ezitat să își exprime,la rândul ei, uimirea atunci când a aflat teribila veste, mai ales că aceasta îi cunoștea de ceva vreme pe cei doi și era convinsă că relația dintre ei va dăinui pentru tot restul vieții.

"Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma?"

”Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist”, a scris jurnalista pe contul ei de Facebook, conform Fanatik.

"Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia"

Se pare că, totuși, acest divorț ia prin surprindere foarte multă lume, cu atât mai mult cu cât anunțul făcut de cei doi, pe rețelele de socializare, este unul destul de sec și ambiguu și nu oferă prea multe explicații.

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc! 
Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer’”, au postat cei doi pe Instagram, fără a oferi alte explicații.

"Copiii sunt cei care suferă"

Însă, Mara Bănică nu a fost singură șocată de noutăți. Gabriela Cristea, la rândul ei a simțit nevoia să își exprime surprinderea la aflarea acestei vești.

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer  au hotărât că drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect că după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a declarat prezentatoarea conform spynews.ro.

Deși, acceptă cu greu ideea că o astfel de relație se poate opri atât de brusc, frumoasa brunetă le este alături celor doi și îi susține cu gândul, în perioada care va urmă pentru ei.

”Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă. Le doresc baftă multă amândurora și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă!”, a continuat această, conform aceleiași surse.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel