Valentine's Day pentru toate zodiile. Ce ne spun astrele pe 14 februarie

Data publicării:
Fotografie creată de Rodrigo Souza, de la Pexels
Descriere foto: Fotografie creată de Rodrigo Souza, de la Pexels

Ziua Îndrăgostiţilor este un prilej superb pentru a ne celebra iubirea, mai ales cu două aspecte astrologice care vor aduce foc şi pasiune la propriu şi la figurat. 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru BERBEC

Orice ar fi, nu ai cum să nu te distrezi când ai Luna în Leu fix în zona de dragoste a hărţii tale! Oricât de ocupat eşti cu munca, eşti gata să te laşi purtat de energia romantică a acestei sărbători, aşa că nu mai sta pe gânduri şi stabileşte nişte planuri cu partenerul sau partenera de cuplu. Dacă eşti singur de Valentine's Day, astrologul Daniela Simulescu a venit cu propunerea perfectă pentru tine. 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru TAUR

"Astro-vremea" de Ziua Îndrăgostiţilor anunţă clipe fierbinţi pentru tine. Cine romantice la lumina lumânărilor, jocuri erotice, masaje, tot tacâmul! Distracţie plăcută! Dacă eşti singur, nu te întrista! Avem şi pentru tine ceva. 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru GEMENI

Pentru tine, conversaţia este cheia spre inima ta şi abilităţile tale de comunicare vor fi ascuţite de intrarea lui Mercur în Vărsător. Nimeni nu te la întrece la cuvinte! S-ar putea să ai parte şi de conversaţii serioase de cuplu, dar nimic care să te sperie. 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru  RAC

O zi memorabilă pentru tine, mai ales că evenimentele astrologice de pe 14 februarie vor lumina casa a 7-a a parteneriatelor. Poate fi momentul să treci la următorul pas în relaţia de cuplu. Dacă eşti singur, sunt şanse ca statusul tău relaţional să se schimbe sau să întâlneşti un colaborator pe plan profesional, întrucât Venus guvernează şi banii. 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru LEU

Nu dispera că ai orarul de muncă încărcat. Încă e timp să strecori acolo un plan pentru tine şi partenerul tău. Nu e ca şi cum ai de ales când ai Luna în semnul tău acum şi te obligă să îţi pui sentimentele pe primul plan. Fie că eşti singur sau nu, s-ar putea să te trezeşti cu mesaje de la cineva din trecutul tău amoros. Înainte de toate, adu-ţi aminte de ce este în trecut şi apoi mai gândeşte-te dacă merită timpul tău preţios din această zi.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE HOROSCOPUL VALENTINE'S DAY PE ASTRONSENS. ACOLO VEI GĂSI TOATE SFATURILE ASTROLOGULUI DANIELA SIMULESCU



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel