Valentina Pelinel, sacrificii enorme pentru siluetă: Cel mai greu îmi este să renunț la...

Data publicării:
Sursa foto: Valentina Pelinel
Descriere foto: Sursa foto: Valentina Pelinel

Valentina Pelinel se declară a fi o adevărată gurmandă, fapt pentru care îi este foarte dificil să își mențină silueta. Cu toate acestea, soția lui Cristi Borcea face sacrificii foarte mari pentru a arăta bine.

Valentina Pelinel are un fizic de invidiat, deși este mamă a trei copii. Chiar dacă în urma ultimei sarcini aceasta  a luat mai multe kilograme în plus, soția lui Cristi Borcea spune că și-a revenit la forma inițială, cu foarte multe sacrificii. 

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai „scap” și eu”, a povestit Valentina Pelinel, potrivit Ego.ro

Care este slăbiciunea Valentinei Pelinel, când vine vorba de mâncare

Chiar dacă cele mai multe persoane sunt înnebunite după dulciuri, Valentina Pelinel spune că în cazul ei, nu acestea reprezintă cea mai mare tentație.

„Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a mai povestit Valentina.

„După ce mănânc mă ia vinovăția”

Deși spune că se simte foarte vinovată, când mănâncă mai mult decât este limita permisă, Valentina Pelinel se declară a fi o adevărată gurmandă și preferă să dea kilogramele în plus jos, decât să se abțină de la mâncare.

„După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp.”, a continuat ea.

Valentina Pelinel are o viață foarte alertă

Valentina Pelinel are noroc și de copiii energici, care nu o lasă nicio secundă să se odihnească, contribuind la menținerea fizicului ei. Aceasta spune totuși că nu îi este greu, pentru că mereu a fost o persoană activă.

„Copiii sunt la perioada în care nu stau nicio clipă liniștiți și eu încerc să țin pasul cu ei. Noroc că și eu sunt o persoană activă de când mă știu”, a mai povestit Valentina Pelinel.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel