Valentina Pelinel, noi informații despre starea ei de sănătate. Cum se simte vedeta la două luni de la operație: „Recuperarea nu s-a încheiat”

Data publicării:
Valentina Pelinel, sursa instagram
Descriere foto: Valentina Pelinel, sursa instagram

Valentina Pelinel a dezvăluit care este starea ei de sănătate la două luni de la operația suferită la picior.

În urmă cu două luni, Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație din cauza unei probleme la ligament. Acum 8 ani, Valentina Pelinel s-a accidentat pe pârtia de schi, iar acum a fost nevoită să recurgă la intervenție chirurgicală. Operația a decurs bine, iar acum vedeta se recuperează. Sprijin în toată această perioadă i-a fost soțul ei, care a  avut grijă să nu-i lipsească nimic. 

 

Valentina Pelinel a declarat că a depus foarte mult efort pentru a se reface, dar cu toate astea, recuperarea încă nu s-a încheiat și este nevoită să aibă grijă mare în continuare. Tot ce-și dorește în aceste momente este să revină la activitatea fizică de odinioară.

„Mă simt în formă acum, mi-am revenit foarte bine după operație. Nu a fost deloc o perioada ușoară, din contra, însă cu multă muncă, ambiție și o echipa de profesioniști, am reușit în prezent să ajung la o stare de funcționalitate aproape de normal și să mă pot ocupă de tot ce îmi doresc.

Recuperarea nu s-a încheiat și va continua cu siguranță multe luni de acum încolo, dar ce a fost mai greu a trecut. Și mă concentrez pe viitoarele luni în care vreau să revin complet la activitatea fizică de dinainte de operație”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru Ciao.ro. 

 

Valentina Pelinel a mai spus că operația la care a fost supusă îi interzice momentan să facă antrenamente sau să poarte tocuri. 

„Încă nu pot să port tocuri, dar nici nu consider asta o restricție. Deja recuperarea a intrat în etapa unui antrenament lejer, care îmi va permite în câteva luni să revin la normal. Așadar, mai am de așteptat până să revin la înotat sau să mă reapuc de jogging. De la începutul anului voi adăuga și antrenamente ușoare de aerobic”, a mai dezvăluit fostul model, pentru sursa citată mai sus. 

 

Valentiina Pelinel a mărturisit că are toată susținerea soțului ei, dar și a copiilor, care o fac pe zi ce trece să fie mai puternică și să zâmbească.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel