Valentina Pelinel, în cârje după operația suferită la picior: „De Halloween voi avea cel mai reușit costum” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Valentina Pelinel trece prin momente critice și a îngrijorat pe toată lumea după ce a apărut în cârje.

Valentina Pelinel traversează o perioadă grea din viața ei din cauza unor probleme medicale. Soția lui Cristi Borcea a ajuns pe masa de operație, iar acum este nevoită să se deplaseze doar cu ajutorul cârjelor. 


Frumoasa blondină a postat pe pagina de Instagram o fotografie după operația suferită la picior și a făcut și o glumă despre situația neplăcută în care se află. 


„Bună dimineața! Faceți cunoștință cu noile mele accesorii pentru următoarea perioadă. Cum vi se par? Sunt roșii, să-mi poarte noroc ca să termin recuperarea mai repede. De Halloween sigur voi avea cel mai reușit costum”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

 


Soția lui Cristi Borcea a declarat că a ajuns pe masa de operație pentru un ligament, dar totul a decurs foarte bine, iar acum este în perioada de refacere. Totodată, Valentina Pelinel a precizat că se confrunta cu această problemă de mai bine de 8 ani, când s-a accidentat la sky.


„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația”, a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.


Valentina Pelinel a spus că soțul ei a avut grijă ca ea să fie pe mâinile celor mai buni specialiști și ca totul să decurgă bine.


„Merg trei patru săptămâni în cârje, am orteza pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel