Valentina Pelinel, executată silit de o bancă. Ce sumă de bani încearcă executorii judecătorești să recupereze

Data actualizării: | Data publicării:
Valentina Pelinel, sursa instagram
Descriere foto: Valentina Pelinel, sursa instagram

Valentina Pelinel a fost executată silit de o bancă. Frumoasa blondină s-a trezit  cu conturile blocate.

În trecut, Valentina Pelinel a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Boureanu. Cei doi au decis să pună capăt relației după nouă ani. Deși, frumoasa blondină și-a refăcut viața alături de Cristi Borcea, aceasta este încă legată de fostul partener.

Mai exact, pe vremea câd cei doi formau un cuplu, Valentina Pelinel l-a ajutat pe Cristian Boureanu să ia niște împrumuturi de la bancă. Aceasta a girat cu proprietăți, dar nu a mai plătit ratele în timp, drept urmare a fost executată silit de o bancă.

Conform datelor apărute în spațiul public, Judecătoria Sectorului 3 București a admis astfel cererea de încuviințare a executării silite pentru Valentina Pelinel. În cazul blondinei, executorii judecătorești încearcă acum să recupereze parțial o sumă de 683.000 de euro, relatează redactia.ro

 

Cristian Boureanu s-a despărțit de iubită

 

Cristian Boureanu,învârstă de 48 de ani și Laura Dincă, în vârstă de 24 de ani, au fost împreună șase ani, iar în 2018, tânăra chiar a primit și un inel de logodnă din partea omului de afaceri. 

Cererea în căsătorie nu s-a concretizat, însă, iar cei doi vor porni acum pe drumuri separate. 

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Cristian Boureanu pentru SpyNews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel