Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Cum se menține soția lui Cristi Borcea

Data actualizării: | Data publicării:

Soția lui Cristi Borcea împlinește 40 de ani

Născută în anul 1980, pe 8 Decembrie, Valentina Pelinel este un fotomodel din România. 

În anul 1999 aceasta câștigă concursul ”Top Model România”, ajugând astfel  fotomodel la New York, în Statele Unite ale Americii.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu omul politic Cristian Boureanu până în anul 2014. Astăzi formează un cuplu cu Cristi Borcea, iar împreună cu el are  3 copii. 

Astăzi este ziua ei și împlineste 40 de ani. Soția lui Cristi Burcea se menține formidabil. Cu ocazia zilei de naștere aceasta a transmis un mesaj pe contul ei de facebook, unde menționează vârsta este doar un număr, important este felul  te simți, cum gândești și cum te comporți. 

”Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevărat că vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simți, cum arăți, cum gândești, cum te comporți, toate au legătură cu cine ești, nu cu un număr. La 40 de ani, mă simt și sunt o femeie împlinită, fericită și recunoscătoare pentru familia, prietenii și oamenii din viață mea. Și pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Și voi continua să iubesc și să mă bucur de tot ce are viață mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos și bucurie”, a transmis vedeta pe contul ei de facebook. 

Anca Serea este prima vedetă care i-a transmis un mesaj în public, urându-i toate gândurile bune și frumoase. 

”La mulți ani, Valentina! Cu multă iubire și momente frumoase”, i-a transmis Anca Serea, Valentinei Pelinel.

 

Frumoasă, cochetă, îngrijită și mereu atentă la fiecare detaliu în parte. Pe lângă fotomodel, aceasta are în agenda ei și  responsabilitățile față de copii. De foarte multe ori, vedeta a declarat că familia reprezintă totul pentru ea, și dacă familia este bine și ea la rândul ei va fi bine. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel