Valentina Pelinel a dezvăluit SECRETUL relației cu Cristi Borcea: La asta nu renunțăm

Data publicării:
Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram

Valentina Pelinel a vorbit despre relația pe care o are cu Cristi Borcea, dar și despre viața de mamă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii. Chiar dacă aceștia sunt încă mici și au nevoie de foarte multă atenție din partea mamei lor, partenera omului de afaceri spune că a apelat la ajutor, pentru că altfel nu ar mai fi avut timp pentru ea, lucru care este foarte important și la care nu vrea să renunțe.

„Foarte sincer îți spun, da, am ajutor. Nu ai cum fără. Am ajutor pentru că, altfel, cum aș putea? Mai vreau și eu să ies din casă, să mă aranjez, să fac sport. La mine nu renunț niciodată. E important să am timpul meu pentru mine, timpul meu doar eu cu soțul meu, la asta nu renunțăm”, a povestit Valentina Pelinel pentru EGO.ro.

Cei doi nu își iau copiii mereu în vacanțe cu ei

Și pentru că timpul petrecut în doi este atât de importat pentru cuplu, Valentina Pelinel spune că nu-și iau copiii în toate vacanțele în care merg, chiar dacă dorule este uneori prea mare.

„La baie nu închid ușa, poate la cameră. Glumesc. Să știi că sunt destul de cuminți. Nu avem situații din astea în care să ajungem în punctul în care să nu mai vrem să-i auzim. Să știi că este și o chestie de obișnuință la copii, iar ai mei s-au obișnuit.

Știu când e timpul lor să stea cu noi, știu când avem treaba noastră împreună, eu cu soțul meu, sau când plecăm. Mai cârăie ei, ca orice copil, dar i-am obișnuit cu un program.

I-am învățat să nu îi luăm mereu cu noi în vacanțe. Ne place să-i luăm și pe ei, ne e dor când plecăm fără ei, dar trebuie să avem timp și pentru noi doi. Nu mai vrem alți copii. Cred că suntem bine, zic. Avem destui.”, a mai declarat soția lui Cristi Borcea.

"Anul acesta am reușit să le iau doar o jucărie"

Și dacă până acum, iepurașul de Paște era foarte generos pentru cei 3 micuți, anul acesta Valentina Pelinel spune că a fost ceva mai cumpătat.

„Anul acesta am reușit să le iau doar o jucărie. Pentru că de obicei le iau mult mai multe. Îmi e greu să mă abțin, pentru că mie îmi plac, care noi nu am avut așa multe și îmi dau seama că de fapt eu sunt problema și cumpăr prea multe, nu că vor ei neapărat. Mi-am dat seama că nu mai avem loc de ele. Am mai dat din ele, dar de data aceasta mi-am propus și le-am luat o singură jucărie”, a mai spus Valentina Pelinel.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel