Valentin și Marius au reușit să ridice juriul în picioare, la "Românii au talent". Andra: Inima mea bate mai tare când văd că românii noștri sunt așa de talentați

Data publicării:
Captură video Youtube/ ProTV
Descriere foto: Captură video Youtube/ ProTV

Numărul celor doi acrobați a primit doar laude din partea juraților și a trecut în etapa următoare. 

Valentin și Marius sunt concurenții care i-au ridicat pe toți cei patru jurați în picioare, în ediția de pe 25 martie a emisiunii "Românii au Talent", de pe ProTV. Veniți din București, din cartierul Berceni, aceștia s-au prezentat cu un număr inedit de acrobație.

Cei doi provin din niște familii modeste, însă acest lucru nu i-au împiedicat să viseze și să aspire cât mai sus. Marius nu și-a cunoscut tatăl niciodată, iar mama era femeie de serviciu la o scară de bloc. Și Valentin provine tot dintr-o familie modestă, iar acest lucru i-a determinat pe băieți să facă ceva mai mult.

Aceștia erau pasionați de mici de acrobație, iar Valentin a fost cel care a reușit să semneze primul contract cu Circul Metropolitan. După un an de zile, acesta l-a ajutat și pe Marius să se alăture echipei circului. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și formează una dintre cele mai solide echipe de acrobați, prezentând show-ri incredibile, în toate colțurile lumii.

Care a fost reacția juraților

Cei patru jurați au fost foarte impresionați de numărul celor doi, iar la final s-au ridicat in picioare și i-au aplaudat pentru performanță. Andra și Mihai Bobonete au fost cei care s-au arătat a fi mirați pentru faptul că acrobații sunt români.

"Deci e o bucurie și mai mare. Îți spun sincer, pentru mine e o mare bucurie, când văd că nu vine cu casca colegul... e mândria aia a noastră. Sigur că ușile noastre sunt deschide pentru toți concurenții, pentru toți oamenii talentați, dar ce sa fac? Inima mea bate mai tare când văd că românii noștri sunt așa de talentați și mă simt tare mândră. Mulțumesc că ne-ați călcat pragul. ", a spus Andra, în emisiunea difuzată pe ProTV.

"Avem noi o vorbă în actorie: Ei, a făcut așa din toanie. Adică ați făcut și voi un momențel acolo, ați venit și printre altele...Mi-a plăcut, mi se pare că v-ați luptat puțin cu momentul ăsta, inclusiv cu construcția lui.", a spus și Dragoș Bucur.

"Este senzațional că sunteți artiști români și că puteți să faceți ceea ce am văzut eu în această seară. Felicitări, bravo, sunteți foarte buni.", a continuat Mihai Bobonete.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel