Valentin Sanfira și Codruța, dragoste la prima SHAORMA. Cum s-au cunoscut cei doi porumbei: „La tine a fost cu de toate”

Data actualizării: | Data publicării:
Valentin Sanfira și Codruta, foto arhiva personală
Descriere foto: Valentin Sanfira și Codruta, foto arhiva personală

Valentin Sanfira și Codruța trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cum s-au cunoscut cei doi și cum a decurs prima întâlnire?

Valentin Sanfira și Codruța sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Relația celor doi este un exemplu pentru mulți tineri și povestea este un cu totul și cu totul specială. Cei doi au mâncat shaorma la prima întâlnire și a fost dragoste la prima vedere. 

Cei doi s-au cunoscut la într-o emisiune, chiar în ziua în care Valentin Sanfira își luase permisul. S-au cunoscut pe 20 septembrie, iar de atunci au fost de nedespărțit. 

„În ziua aia mi-am luat și carnetul. Veneam de la filmări și trebuia să ajung în emisiune. Noi ne-am cunoscut în septembrie, pe 20 parcă, și când veneam de la cântări noaptea îi scriam. La shaorma, la tine a fost cu de toate, la mine fără castraveți murați. Au trecut sărbătorile, noi ne-am tot văzut în timpul ăsta, ne-am întâlnit foarte des, m-am dus eu am avut un eveniment la Iași, ne-am întâlnit și acolo”, a mărturisit Valentin Sanfira, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Un trandafir şi multă atenţie, secretul lui Safira

 

Valentin Sanfira a impresionat-o pe iubita lui cu un trandafir și multă atenție. Cei doi vorbeau mereu la telefon și ieșeau seara să se plimbe împreună. 

„În emisiune, nu că s-a uitat, dar mi-a și zis. Mă suna, ore în șir la telefon. Eu eram acasă, venea mama că mă auzea din camera cealaltă. Ieșeam seara la plimbare, mă conducea până la hotel unde stăteam până veneam al filmări. Mi-a luat și un trandafir și am fost tare impresionată, mi s-a părut foarte frumos.”, a povestit Codruța Sanfira.

Căsătorie la doi ani de relaţie

 

Cei doi și-au unit sufletele în luna octombrie a anului trecut, la doi ani de când au început relația. 

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă. Nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”,declara Valentin Sanfira, în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel