Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturii cutremurătoare despre ultimele zile de viață ale marelui artist: „A fost în comă profundă. Nu merita să se chinuiască atât”

Data publicării:

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, vorbește despre ultimele zile de viață ale marelui artist, la aproape trei ani de la moartea acestuia. 

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe data de 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Regretatul artist și-a petrecut ultimele luni din viață în spital, iar soția sa, Simona Secrier, i-a stat altăuri până în ultima clipă. Cântărețul a avut probleme grave la inimă. Acesta avea montate la inimă valve biologice. În anul 2017, artistul a fost supus unei alte intervenții pe cord deschis, însă starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trece. De asemenea, artistul suferea de mai multe afecțiuni cardiace, precum stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidian gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie. În cele din urmă, Mihai Constantinescu și-a dat ultima suflare.


”În ultimele două luni a fost în comă profundă. Semne mai existau, tot speram să-și revină. Se mai întindea, căsca, nu știu dacă mă auzea, doctorii spuneau că nu, dar eu credeam că da. Îi citeam rugăciuni, îi povesteam… Medicii spuneau că sunt reflexe involuntare. Am suferit și eu, la rândul meu. Mă gândeam că, la cât bine a făcut omul acesta, nu merită să se chinuiască atât. Chiar îmi spunea Mihai: ”Nu vreau să pic pe capul nimănui. Mai bine plec, decât să chinuiesc pe cineva, la rândul meu”. Dar, am făcut totul din iubire, toți îmi ziceau că sunt obosită, să nu mai stau atât de mult în spital, dar nu eram. Cred că primeam putere de la Dumnezeu. Mă mai duceam acasă, ca să fac un duș, apoi mă întorceam la el”.”, a declarat Simona Secrier pentru Ego. 


Nu vrea să își mai refacă viața

Simona Secrier spune că nu îl poate înlocui pe Mihai Constantinescu și că nu se gândește la o altă relație. 

”Este greu să îl înlocuiești pe Mihai cu altcineva. În sufletul, inima și în mintea mea este doar el. Mă simt bine așa, nu mă gândesc la o prietenie de genul acesta. Nu vreau să-mi împart suferința cu altcineva, este doar a mea. Nu m-am gândit să înfiez un copil, mâine-poimâine fac 50 de ani, nici nu știu dacă aș putea înfia la vârsta aceasta, dar am nepoți și mă bucur de ei”, a mai spus ea.

 

I-a apărut în vis, înainte de pandemie

”L-am visat și înainte de pandemie. L-am văzut luminos, grăbit și agitat. Am vrut să-l îmbrățișez, mi-a zis să vin lângă el, să vorbim, eram parcă la o petrecere câmpenească, și mi-a zis așa: ”Bine că am scăpat din mizeria aia!”. M-am trezit, nu știam cum să interpretez visul, dar după ce a început pandemia am înțeles mesajul lui. L-am mai visat cântând pe scenă, era luminos. Cred că este bine acolo unde e, mă rog pentru el”.


Sărbătorile au întristat-o pe văduva lui Mihai Constantinescu

Pe 4 ianuarie, Mihai Constantinescu ar fi împlinit vârsta de 76 de ani. Cu această ocazie, soția regretatului artist a publicat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor.

A fost al treilea Crăciun fără marele artist, iar soția sa, Simona Constantinescu, încă își plânge partenerul. 

,Mihai pentru mine este un subiect foarte sensibil. Nu am stat singură de Crăciun, am petrecut alături de finuța mea. De 15 ani petrecem sărbătorile cu ei și am păstrat tradiția. Sunt relații de suflet și frumoase pe care le-am păstrat, nu le poți șterge cu buretele. Totodată, nu tânjesc după trecut și privesc spre viitor cu bucurie. Sufletul meu e trist, dar încerc să fiu pozitivă mereu și sa ma bucur de darurile vieții”, a mărturisit Simona Constantinescu pentru Antena Stars.

 

Pe 4 ianuarie, în ziua în care marele artist și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, soția sa și-a îngropat tristețea în muncă.

,,Pe 4 ianuarie ar fi împlinit 76 de ani. Nu am fost tristă, am muncit. Munca este o terapie, este o binecuvântare și un medicament pentru multe rele. Lui îi plăcea sa evadeze din București, munceam de revelion, iar după plecam la munte, în vacanțe. În ziua de 4 ianuarie nu puteam vorbi cu el, primea foarte multe mesaje, era foarte fericit”, a mai spus soția regretatului artist.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel