Văduva lui Mihai Constantinescu, distrusă de durere, la trei ani de moartea artistului: „Îmi este dor de îngerul meu păzitor”

Data publicării:

Văduva lui Mihai Constantinescu a făcut mărturii dureroase, la trei ani de moartea artistului.

De Sfinții Mihail și Gavril, Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, a făcut dezvăluiri dureroase. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Simona, soția lui Mihai Constantin îl plânge și astăzi pe omul care i-a oferit iubire sinceră. 

Văduva lui Mihai Constantinescu, distrusă de durere, la trei ani de moartea artistului

Simona Secreier a mărturisit că vizitează frecvent mormântul artistului, iar de ziua numelui celebrului Mihai Constantinescu a fost să aprindă o lumânare.

„Astăzi își sărbătorea ziua onomastică Mihai, da este adevărat. Era tare frumos în trecut, atunci când trăia și el. Ce să fac acum? Lucrez, muncesc. O zi obișnuită ca oricare alta, dar, în același timp, foarte tristă. Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este….luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu! Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare. Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui”, a declarat Simona Secrier, pentru Click!, ieri, 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli “Mihail și Gavriil”, sărbătoare pe care, în trecut, o petrecea cu drag alături de soțul ei trecut în neființă.

Simona Secrier: „Lui Mihai îi plăcea să vadă dealurile!”

Chiar dacă timpul trece, Simona Secrier își aduce aminte cu drag de momentele petrecute alături de regretatul său soț. 

„De obicei, îi plăcea de ziua lui de nume să fugă din București. Îi plăcea să vadă dealurile, munții. Iubea foarte mult natura. Plecam, de obicei, dimineața și ne întorceam seara. Mereu făceam escapade. De sărbătoare mai rar mergea și cânta, așa că ne permiteam să facem aceste drumeții de câteva ore”, a conchis, pentru Click! Simona Secrier.

Nu vrea să își mai refacă viața

Simona Secrier spune că nu îl poate înlocui pe Mihai Constantinescu și că nu se gândește la o altă relație. 

”Este greu să îl înlocuiești pe Mihai cu altcineva. În sufletul, inima și în mintea mea este doar el. Mă simt bine așa, nu mă gândesc la o prietenie de genul acesta. Nu vreau să-mi împart suferința cu altcineva, este doar a mea. Nu m-am gândit să înfiez un copil, mâine-poimâine fac 50 de ani, nici nu știu dacă aș putea înfia la vârsta aceasta, dar am nepoți și mă bucur de ei”, a spus Simona pentru ego.ro

I-a apărut în vis, înainte de pandemie

”L-am visat și înainte de pandemie. L-am văzut luminos, grăbit și agitat. Am vrut să-l îmbrățișez, mi-a zis să vin lângă el, să vorbim, eram parcă la o petrecere câmpenească, și mi-a zis așa: ”Bine că am scăpat din mizeria aia!”. M-am trezit, nu știam cum să interpretez visul, dar după ce a început pandemia am înțeles mesajul lui. L-am mai visat cântând pe scenă, era luminos. Cred că este bine acolo unde e, mă rog pentru el”, a mai spus soția regretatului artist, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel