Văduva lui Dan Spătaru, probleme după ce a fost infectată cu COVID-19: „Cinci zile nu am mâncat”

Data publicării:
Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru a rămas cu sechele după infectarea cu COVID-19.

 Sidonia Spătaru, văduva regretatului artist Dan Spătaru, este urmărită de probleme. În urmă cu ceva timp, fosta balerină s-a infectat cu virusul SAR-COV2. Din nefericire, aceasta a avut o formă mai agresivă a virusului, iar ulterior a rămas cu sechele. 

„Am fost la Valul lui Traian, la un botez, la nepoate. Le-am spus că nu mă simt bine, atunci cred că am luat COVID, la botez. Eu care nici nu am ieșit din casă în pandemie și nici nu am avut COVID până acum… Am fost curajoasă și am umblat fără mască, nu mi-a fost teamă, dar nici nu m-am expus. Exact acum l-am luat.

Nu puteam să mănânc nimic. Timp de cinci zile nu am mâncat, nu am băut, doar m-am chinuit. Totul era fără gust. Aveam stări de somnolență, nu știau ce să îmi facă, să mori așa în casă… în final am ajuns la o clinică particulară pentru analize. Problema e că nici cu inima nu stau prea bine. Mi-au pus perfuzii pe loc și mi-au dat tratament. Și 5 perfuzii mi-au dat pentru acasă.

A stat în carantină trei săptămâni

Am stat trei săptămâni în casă. Acum sunt la București, mă chinui. Îmi verific zilnic, pulsul, tensiunea… De la COVID am rămas cu o tuse, eu care nu am tușit și nu am fumat niciodată”, a declarat, pentru Fanatik, Sidonia Spătaru, văduva interpretului Dan Spătaru, care s-a stins din viață în septembrie 2004.

Se luptă cu depresia de la moartea artistului

Soția regretatului artist a recunoscut că se confruntă cu depresia, după ce soțul ei s-a stins din viață.

„Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

(…) Dacă depresia e mare, nu poți să ieși nici afară. Îți tremură stomacul, ai vrea să dormi, nu poți… este o amestecătură… Treci prin niște faze. Cei care trec prin așa ceva trebuie să meargă la doctor, de la primele semne, să nu stea cu ea. Primul lucru este să se ducă la un medic de specialitate, să nu lase boala să meargă mai departe. Dacă stai așa și zaci e foarte greu”, a povestit, cu un an în urmă, văduva lui Dan Spătaru pentru Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel