Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru a ajuns pe mâna medicilor după ce a căzut pe stradă. Iată care este acum starea sa de sănătate!

Sidonia, văduva lui Dan Spătaru, a trecut prin momente delicate, după ce a căzut în plină stradă. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, la întoarcerea din vacanță. Din nefericire, acum Sidonia Spătaru are mâna dreaptă în ghips.

Văduva lui Dan Spătaru, la spital după ce a căzut în plină stradă

Într-un moment de neatenție, Sidonia Spătaru a alunecat pe un canal și a căzut în plină stradă. Pentru a nu se lovi la cap, văduva lui Dan Spătaru și-a pus mâna în dreptul capului, astfel că a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii i-au pus-o în ghips. Acum, soția regretatului artist nu se mai deplasează singură.

'Am căzut, am mâna în ghips. Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și am pus mâna, din instinct. Când am căzut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat să deschid ușa portierei de la mașină, că am pus piciorul pe un canal și am alunecat. Eu, de fel, sunt neatentă și repezită.

Acum am prins o frică, că îmi e teamă să mai merg singură. Dana și-a luat liber acum, de la serviciu, să mă ducă, să mă aducă…  de la medic. Nu pot face nimic cu mâna stângă, nu am forță', a declarat, pentru FANATIK, Sidonia Spătaru.

Sidonia Spătaru: „Mă doare foarte tare mâna la încheietură”

Sidonia Spătaru a povestit cum s-a întâmplat această nenorocire, la scurt timp după ce s-a întors din vacanța în Sicilia. Potrivit acesteia, se pare că are dureri mari și ia chiar și calmante.

'Venisem din Sicilia, unde am fost la prietena mea, Gina Tătaru. Mă doare foarte tare mâna la încheietură, unde s-a rupt. Mi-a dat pastile pentru durere, dar nu e suficient…

Dacă veneam cu capul pe ciment, nu era bine. Mi s-a dus glezna în dreapta și am căzut ca un bolovan pe mână. M-a luat salvarea, m-a dus la Pantelimon. Nu mai spun ce dureri am avut, când mi-a tras mâna, să o pună la loc. M-am dus să mă recreez în Sicilia, dar nu mi-a priit de niciun fel. Uite ce am pățit la întoarcere. Și cu depresia mea…', a mai declarat Sidonia Spătaru pentru sursa citată.

Se luptă cu depresia de la moartea artistului

Soția regretatului artist a recunoscut că se confruntă cu depresia, după ce soțul ei s-a stins din viață.

„Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

(…) Dacă depresia e mare, nu poți să ieși nici afară. Îți tremură stomacul, ai vrea să dormi, nu poți… este o amestecătură… Treci prin niște faze. Cei care trec prin așa ceva trebuie să meargă la doctor, de la primele semne, să nu stea cu ea. Primul lucru este să se ducă la un medic de specialitate, să nu lase boala să meargă mai departe. Dacă stai așa și zaci e foarte greu”, a povestit, cu un an în urmă, văduva lui Dan Spătaru pentru Click.

Citește și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel