Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri dureroase despre moartea politicianului: „I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o. Își dorea foarte mult să se odihnească”

Data publicării:

Doina Vadim Tudor, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, a vorbit despre momentul în care soțul ei s-a stins din viață. 

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un șoc pentru familia acestuia, dar și pentru persoanele care îl admirau, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să sfârșească atât de brusc. 

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri dureroase despre moartea politicianului

Chiar dacă au trecut mai bine de opt ani jumătate de la moartea lui Vadim Tudor, familia politicianului este  în continuare devastată de durere. Invitată în cadrul podcastului  „Povești de film”, Doina Vadim Tudor, soția regretatului politician, a vorbit cu ochii în lacrimi despre moartea soțului ei. Femeia a povestit cum s-a întâmplat totul. 

„De la recepție s-a dus la partid și m-au sunat cei de la partid și mi-au spus că este cam  livid la față, cam verde, pământiu. A venit acasă, a mâncat, s-a apucat de scris, a pierdut toată noapte cu cărțile și luni de dimineață, când să se culce, m-a strigat și mi-a spus că nu mai are aer. El mai avusese cu doi ani în urmă un edem pulmonar, și tot așa s-a manifestat. M-am îmbrăcat repede, și eu și Lidia. Mașina era la poartă, cu bodyguarzi. El singur a chemat salvarea. Până să vină salvarea l-am îmbrăcat și am coborât cu el să mergem în mașină. El s-a oprit în dreptul ușii și el a zis: „Doamne, Iisuse, mamă, astăzi este ultima mea zi, vin la tine!” și-a desfăcut brațele larg și eu i-am zis să coboare scările repede, să se urce în mașină.L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și în camera de resuscitare erau zeci de doctori pe el. ultima imagine a fost când am văzut asistenta cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, l-au sculat în picioare, eu eram pe scaun, în dreptul ușii. L-au dezbrăcat și nu mai aveau ce să facă. L-au resuscitat de 22 de ori. S-a consumat toată rezerva de adrenalină pentru el. Inima era fărâmițată.L-au conectat la zeci de aparate. Tensiunea era 2 .”, a povestit Doina Vadim Tudor.

Doina Vadim Tudor: „Așa a plecat, cu mine și cu Lidia alături, până în ultima clipă”

Văduva lui Vadim Tudor a povestit că soțul ei spunea mereu că este obosit și că își dorea foarte mult să se odihnească. Totodată, femeia a precizat că ea și fiica sa au stat lângă el până când inima sa a încetat să mai bată. 

„Mi-am luat la revedere. I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o. Își dorea foarte mult să se odihnească. Era tot timpul obosit. Se plângea de oboseală tot timpul. L-am întrebat pe noi cui ne lasă.Am rămas singure, nu avem pe nimeni. I-am spus că dacă asta e dorința lui, să se ducă liniștit. L-am pupat pe mână, pe picioare, până a zis domnul doctor că inima s-a oprit de tot, nu mai are tensiune și nici puls. Așa a plecat, cu mine și cu Lidia alături, până în ultima clipă. Când m-am întors acasă de la spital, mă gândeam ce să fac, încotro să o iau. El a fost viața și sufletul meu, marea mea dragoste. Noi ne-am înțeles foarte bine. În ciuda faptului că el era un om recalcitrant, a fost un soț foarte bun .”, a povestit Doina Vadim Tudor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel