Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Femeia trece prin momente grele: "Numai eu știu câte am pătimit"

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Soția lui Benone Sinulescu trece prin momente cumplite, după moartea regretatului artist. Aceasta este îngenuncheată de durere.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza pneumoniei de aspiraţie. Soția regretatului este îngenunchiată de durere și nu poate să-și revină după această pierdere.La două luni de la moartea regretatului artist, văduva lui Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a declarat că îi este foarte greu să trăiască fără omul iubit și că în fiecare zi se lovește de lucruri care îi amintesc de momentele petrecute împreună cu soțul ei.

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună.

În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

 

Totodată, Elena Sinulescu a declarat că nu a schimbat nimic în casă de la moartea artistului și că totul a rămas la fel. De asemenea, femeia a subliniat că și acum îl simte lângă ea și că îi este foarte greu să vorbească despre el la trecut.

 

„Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!”, a mai detaliat aceasta.

 

Ce s-a întâmplat cu o zi înainte ca Benone Sinulescu să își dea ultima suflare

 

Vestea morții lui Benone Sinulescu a întristat o țară întreagă. Marele artist s-a stins din viață la 84 de ani, după ce a avut mai multe probleme la plămâni. Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, a fost sărbătoare în familia regretatului artist. Femeia a povestit că cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel