Văduva lui Benone Sinulescu, declarații dureroase, la aproape un an de la moartea artistului: "Mi-e foarte greu să..."

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Elena Sinulescu a făcut declarații dureroase, la aproape un an de la moartea artistului.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, pe data de 18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii. La aproape un an de la moartea regretatului artist, soția acestuia a făcut dezvăluiri dureroase. Elena Sinulescu îi este încă foarte greu să accepte despărțirea de omul alături de care a trăit vreme de 35 de ani. 

Elene Sinulescu: „Stau adesea pe prispă și mă gândesc la el”

'La căsuță din Bârzava, unde soțului meu îi plăcea atât de mult, mai ales vara, am păstrat totul așa cum a lăsat el, când trăia, n-am mutat nimic din loc.

Totul este la fel. Doar el nu mai e. Vara asta am preparat singură dulceața de cireșe care îi plăcea, dar nu în cantitățile din alți ani, ci mai mici. Din păcate, acum am pregătit totul singură.

Mă gândesc mereu la Beni, stau adesea pe prispă și mă gândesc la el. Mi-e foarte greu să vorbesc despre soțul meu, credeți-mă!', ne-a declarat cu tristețe Elena Sinulescu pentru Ego.ro.

Ce face văduva lui Benone Sinulescu la un an de la moartea artistului

'O să vedem ce va fi. Se apropie un an de la decesul soțului meu și momentan nu pot să vorbesc nimic despre ce voi face, dacă voi face casă memorială la Siriu, în Buzău, e nevoie de foarte multe acte, nu am încă intabularea casei. Am dat câteva dintre lucrurile lui, civile și costume populare, unor persoane care am considerat că merită și s-ar bucura să le poarte'.

'La Suceava, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, se fac niște renovări foarte mari și de durată, de ordinul a vreo trei ani, pe o perioadă foarte lungă. Cei de acolo mi-au spus că vor face și un Muzeu 'Benone Sinulescu'. Voi dona acolo câteva lucruri de-ale lui Beni', a mai declarat Elena Sinulescu pentru Ego.ro.

Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă din 1995


Elena Sinulescu a declarat că soțul ei și-a făcut testamentul încă din anul 1995, deoarece nu a vrut ca după moartea sa să existe certuri și tensiuni în familie. 

Elena Sinulescu, adevărul despre averea lui Benone Sinulescu

Soția regretatului artist a dezvăluit adevăratul motivul pentru care Benone Sinulescu a mers la notar, în urmă cu mai mulți ani, pentru a-și face testamentul. 

”Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze.’

Și am făcut reciprocitate. Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…

Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților”, a declarat, pentru FANATIK, Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel