Vadim Tudor și-a prevestit moartea. Ce i-a spus fiicei sale înainte să plece la spital: „S-a pus în ușa de la intrare și a zis...”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Fiica lui Vadim Tudor a povestit, cu durere în suflet, cum și-a prevestit părintele său moartea. 

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Cu toate acestea, dacă Corneliu Vadim Tudor, care și-a prevestit moartea după cum a declarat una dintre fiicele sale, nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață ar mai fi trăit și acum. 

Cum și-a prevestit Vadim Tudor moartea

Recent, fiica regretatului politician a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a povestit cum s-a întâmplat tragedia, dar și cum și-a prevestit părintele său moartea. Lidia a mărturisit că atât ea, cât și mama sa, s-au rugat de Vadim Tudor să meargă la medic, deoarece nu se simțea deloc bine, însă el tot amânat acest lucru. În ziua de 14 septembrie, 2015, Lidia a fost trezită la ora 6:00 dimineața de către mama sa, deoarece părintele său se simțea foarte rău.

Echipajul medical a întârziat, motiv pentru care Lidia și-a luat tatăl pe brațe și l-a pus în mașină pentru a merge la spital, deoarece nu mai putea să respire. Chiar în poartă, Vadim Tudor a spus că este ultima lui zi pe pământ și urmează să meargă alături de mama sa, în ceruri.

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia Tudor. 

Lidia Vadim: „A făcut 22 de stopuri cardiace”

Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a fost invitată la podcastul Cristinei Șișcanu, acolo unde a vorbit despre ultimele momente de viață ale tatălui său. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care tatăl său a fost adus la Spitalul Militar, suferind de edem pulmonar. Lidia Tudor a povestit că părintele său a făcut 22 de stopuri cardiace, în doar câteva minute, la scurt timp după ce a ajuns la camera de gardă a spitalului. 

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama intrase la el 16:00, avea tensiunea foarte îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam.”, a mărturisit Lidia Tudor.

Lidia Tudor a apelat la un psiholog după moartea tatălui

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a recunoscut că a apelat la psiholog după moartea tatălui său. Deși au trecut 7 ani de atunci, Lidia Tudor este îngenuncheată de durere, la fel și restul familiei. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost. Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistătm la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an.Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele.„, a mai declarat Lidia Tudor la podcastul Cristinei Șișcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel