Vacanțele, în pericol din cauza INCENDIILOR. Ce pot face turiștii

Data publicării:
Sursa: DC BUSINESS
Descriere foto: Sursa: DC BUSINESS

Din păcate, sudul Europei este afectat de incendii de pădure. Din Turcia și până în Italia sunt nenumărate incendii care pârjolesc suprafețe largi și au pus mulți turiști pe fugă.

Vara este în toi iar pandemia a făcut ca organizarea vacanțelor să devină și mai complicată iar acum, turiștii români se confruntă și cu incendiile de pădure sau vegetație, exact în zonele cele mai frecventate.

Temperaturile, care în Grecia au trecut de 45 de grade, favorizează declanșarea incendiilor mai ales în zonele aride din sudul continentului.

Autoritățile române monitorizează situația din toate țările afectate de acest fenomen devastator și emit avertizări în funcție de evoluția lucrurilor.

Nu poate fi ignorat riscul pe care un astfel de incendiu îl prezintă iar varianta de a renunța la vacanța pe care ne-am programat-o într-o zonă astfel de zonă poate este cel mai bun lucru. Acest lucru este posibil, circumstanțele fiind unele excepționale, iar cei afectați trebuie să ia legătura cu agențiile prin care și-au făcut rezervările pentru a găsi alte variante.

Citește continuarea pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel