Uzzi de la B.U.G Mafia a devenit tătic pentru prima dată. Artistul este căsătorit de 5 ani

Data publicării:
Uzzi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Uzzi, sursa foto Instagram

Uzzi de la B.U.G Mafia s-a făcut băiat de casă. S-a căsătorit în mare secret în urmă cu cinci ani. 

Vestea că Uzzi a devenit tată pentru prima oară a uimit pe toată lumea. Artistul este căsătorit de 5 ani, iar acum a devenit părinte. Rapperul a fost surprins de paparazzi Spynews în compania soției sale și a copilului lor. Cei trei au ieșit la plimbare, iar rolul de tătic îi vine foarte bine artistului. 


Floriana și Uzzi au început o relație în urmă cu zece ani, iar de cinci ani sunt căsătoriți. Chiar dacă de-a lungul timpului artistul și-a făcut o imagine de băiat rău, familia și viața în cuplu l-au schimbat foarte mult pe acesta. Se poate observa în imagini cum Uzzi este foarte atent la bebeluș, în timp ce soția sa este atentă la animalul lor de companie. 


Floriana este instructor de înot pentru copii la o piscină, iar asta i-a ajutat pe cei doi să aibă un mariaj reușit. Uzzi și-a ținut de-a lungul timpului viața privată departe de lumina reflectoarelor, iar asta l-a ajutat să aibă parte de liniște în familie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel