Urmărește trailer-ul filmului „Eternals”. O nouă privire asupra producției uimitoare Marvel /VIDEO

Data publicării:
Eternals, captura foto Youtube/ sursa Marvel
Descriere foto: Eternals, captura foto Youtube/ sursa Marvel

A fost lansat primul trailer complet pentru Marvel's Eternals, care ne oferă cea mai bună imagine de până acum a viitorului film cu supereroi. 

Marvel traversează o perioadă foarte aglomerată, presărată cu multr lansări de filme cu supereroi. Următorul său film, Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings, a primit câteva laude fantastice la început, dar Marvel nu își limitează campania de promovare doar la atât, lansând acest nou trailer pentru a reaminti tuturor că mai are un alt film important care va apărea anul acesta. 


Eternals este regizat de Chloe Zhao, câștigătoare a premiului Oscar, și este despre un grup de eroi antici (Eternals) care supraveghează lumea și pe locuitorii ei de aproximativ 7.000 de ani, protejându-i pe toți. Sunt 10 în total, ceea ce face ca acest film să fie un ansamblu de personaje noi, gata să schimbe lumea. 


Eternals este plin de vedete - cu actori precum Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek și Kumail Nanjiani, precum și Kit Harrington din Game of Thrones.


În noul trailer, se poate observa cum această producție nu seamănă deloc cu filmele Marvel de până acum, stilul fantastic de regie al lui Zhao făcându-se remarcat. 


Marvel's Eternals va fi lansat pe 5 noiembrie, iar Shang-Chi va ajunge în cinematografe în septembrie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel