Uraz Kaygılaroğlu, actorul care îl interpretează pe Gediz în “Fiica ambasadorului”, poveste impresionantă de viață

Data publicării:

Uraz Kaygılaroğlu, actor și prezentator TV de succes, are în spate o poveste impreionantă de viață

Carismaticul actor este divorțat și are o fiică

Uraz Kaygılaroğlu, carismaticul actor care interpretează personajul Gediz, în “Fiica ambasadorului”, serial eveniment difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, se numără printre cei mai apreciați actori turci.

Uraz Kaygılaroğlu s-a făcut remarcat în lumea artistică prin producțiile la care a participat. Născut pe 30 iunie 1987 la Istanbul, Uraz Kaygılaroğlu a început să studieze actoria la Centrul de Artă Müjdat Gezen în anii de liceu. A absolvit Universitatea Bilgi din Istanbul, secția de Publicitate, iar debutul în lumea artistică l-a cunoscut la numai 21 de ani, după doar trei ani făcându-se remarcat cu un rol în serialul de comedie “Pis Yedili”.

Uraz Kaygılaroğlu a câștigat milioane de fani odată cu portretizarea poetului Adil Erdem Bayazit în serialul TV Yedi Güzel Adam (Seven Beautiful Men). La cei 34 de ani ai săi, Kaygılaroğlu se mândrește, pe lângă cariera în actorie, și cea în domeniul televiziunii, ca prezentator TV.

În plan personal, Uraz Kaygılaroğlu s-a căsătorit cu actrița Melis İşiten, în 2014, și împreună au o fiică. După numai cinci ani de mariaj, cei doi actori au decis să divorțeze, în 2019.

Uraz Kaygılaroğlu a fost premiat în cadrul festivalului “Steaua de Aur 2020” cu distincția Cel mai admirat actor de cinema al anului, apoi, în cadrul “Yeditepe Dilek 2021” a fost desemnat Cel mai bun actor al anului; în cadrul Festivalului de Film İzmir 2020 a obținut premiul pentru Cel mai bun actor masculin într-un rol secundar (pentru rolul Gediz, din “Fiica ambasadorului”)

În serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, Uraz Kaygılaroğlu îl interpretează pe Gediz, fiul primarului din Mugla, bun prieten, dar și partenerul de afaceri al lui Sancar (Engin Akyurek). Gediz se îndrăgostește de Nare (Neslihan Atagul), deși cunoaște poveste uluitoare de iubire dintre bunul său prieten și frumoasa femeie.

Aparent foarte liniștit și “săritor”, Gediz este un bărbat complicat, iar pentru a-i afla adevăratele intenții, urmăriți serialul eveniment “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel