Update: Florin Ristei nu va deveni tată. Artistul a reacționat, după avalanșa de mesaje primite: „Mulțumesc de urări”

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Ristei și Naomi Hedman nu vor deveni, de fapt, părinți.

Florin Ristei și Naomi Hedman nu vor deveni, de fapt, părinți. Artistul și-a indus fanii în eroare cu o ecografie, care era, în realitate, rezultatul analizelor sale. Întreaga sa comunitate de fani a crezut că cei doi îndrăgostiți așteaptă un bebeluș, motiv pentru care urările nu au întârziat să apară. După avalanșa de reacții însă din mediul online, solistul s-a decis să le spună adevărul fanilor.

„Mulțumesc pentru urări, sunt bine. Mi-au ieșit analizele perfect, mi-au ieșit la fix, sunt sănătos, mulțumesc de urări.”, a spus Florin Ristei pe Instagram, după ce a dat tuturor de înțeles că va deveni tată.

 

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul este îndrăgistit lulea de logodnica sa, pe care o consideră femei perfectă. 

„Ne potrivim de minune, uită-te la noi. Nu o văd ca pe un achievement (n.r realizare). Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine. (...) Dar e frumos să mă trezesc lângă ea în fiecare dimineață și să o sărut pe frunte înainte să plec la muncă, și nu mai vreau să mai plec la muncă”, a mărturisit Florin Ristei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum a început povestea lor de iubire

Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor”. Naomi Hedman în calitate de concurentă iar el în calitate de jurat. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din acel moment nu au mai putut sta departe unul de celălalt.  


„Cu siguranță „X Factor a fost „triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri”, a declarat Florin Ristei pentru VIVA!. 


Cei doi au fost tința răutăților din mediul online de la începutul relației și au ținut totul departe de ochii curioșilor. Florin Ristei spune că vrea să păstreze intimă relația lui cu Naomi și nu va vorbi foarte des despre iubirea lor. 


„Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj”, a mai spus artistul. 


Naomi Hedman spune că atracția a fost la prima vedere și nu au avut nevoie de prea multe cuvinte pentru a se cunoaște. Totul a venit natural, iar asta a contat cel mai mult pentru amândoi. 


„Ca să răspund eu în locul lui Florin, nu trebuie nimeni considerat un munte care trebuie cucerit sau vreun task care trebuie dus la bun sfârșit. Dacă trebuie să te chinui să-i fii cuiva pe plac, atunci probabil nu e persoana potrivită. Să fii autentic ar trebui să fie mai mult decât suficient, iar eu și Florin am fost naturali, a curs de la sine, în armonie. Fii cu cineva care face iubirea ușoară, chiar și în timpul unei pandemii”, a spus iubita lui Florin Ristei pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel