Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu. Locul de veci avea o semnificație aparte pentru artist

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Nelu Ploieșteanu a decedat la vârsta de 70 de ani. Vestea tragică a șocat lumea muzicii românești. Din cauza condițiilor epidemiologice, acesta va fi înmormântat cât mai repede.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață din cauza infecției cu coronavirus. Artistul a refuzat să creadă în COVID-19, până când starea lui de sănătate s-a agravat într-un timp foarte scurt, fiind internat de urgentă la ATI. Acesta a avut o formă gravă a bolii, plămânii săi fiind afectați în proporție de 70%.

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Interpretul de muzică lăutărească va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său. Mihăiță, unicul fiu al lui Nelu Ploieșteanu, a murit la doar 32 de ani. Acesta era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică. Cauza degradării lui a fost un vaccin făcut în copilărie. Spre sfârșitul lunii aprilie 2018, Nelu Ploieșteanu și soția sa aveau să trăiască cel mai greu moment din viața lor. Unicul lor fiu a decedat, lăsând în urma lui multă durere.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.

A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical, pentru Impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel