Unde s-ar fi angajat Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman și câți bani câștigă lunar. „Mare mi-a fost mirarea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/eliseimarius
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/eliseimarius

Marius Elisei a decis să facă o serie de schimbări în viața lui, după despărțirea de Oana Roman. În prezent, fostul soț al fiicei lui Petre Roman are o nouă iubită și un nou loc de muncă, unde ar câștiga aproximativ 1.000 de euro lunar.

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după 10 ani de relație. În prezent, fostul soț al fiicei lui Petre Roman are o iubită, lângă care se simte fericit și împlinit. Acesta publică deseori poze cu noua sa parteneră de viață, despre care se știe că lucrează în domeniul medical, iar acum s-a aflat cu ce s-ar ocupa Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. 

Unde s-ar fi angajat Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fostul soț al Oanei Roman și-a găsit fericirea în brațele unei brunete. Cu toate acestea, pe lângă schimbările majore pe care le are pe plan amoros, Marius Elisei și-ar fi găsit și o nouă meserie. 

Sursă foto: Instagram/eliseimarius

În trecut, fostul soț al Oanei Roman a fost șofer la o florărie din București, potrivit click.ro. În prezent, Marius Elisei ar lucra pentru o companie americană care le permite clienților să comande mașini pentru a-i duce la destinație (Uber), iar venitul său lunar poate ajunge la 1.000 de euro.        

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar fostul Oanei Roman, despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor”, a declarat pentru click.ro o persoană care i-ar fi fost client.

Potrivit aceleiași surse, cursa ar fi costat aproximativ 28 de lei.

Cu toate acestea, venitul său poate depăși 1.000 de euro, în funcție de câte ore face pe zi, ce fel de curse, dar și de bacșișul pe care clienții îl lasă la finalul cursei.

Citește și: Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei de abandon: „Nu se implică absolut deloc. Nu mai merită titulatura de părinte”

Mesajul de despărțire pe care Oana Roman i l-a trimis lui Marius Elisei

Recent, Oana Roman a publicat mesajul de despărțire pe care i l-a trimis lui Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a precizat pe InstaStory că ea a pus punct relației și că fostul său soț a plecat de acasă la cererea sa.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil.

Cred că trebuie să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă, pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri!”, i-a scris Oana Roman fostului soț. 

Citește și: Marius Elisei aruncă noi săgeți către Oana Roman: „Îi place foarte mult scandalul”. Ce spune despre pensia alimentară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel