Unde petrec Ioana și Ilie Năstase sărbătorile de iarnă. Cei doi au ales un loc liniștit: "S-a dovedit a fi fost o soluție inspirată"

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD

După un an tensionat cu despărțiri și împăcări, Ioana și Ilie Năstase au ales un loc liniștit pentru a petrece sărbătorile de iarnă. 

Anul 2021 a fost unul plin de încercări pentru Ioana și Ilie Năstase. Cei doi au avut parte de extrem de mult certuri și împăcări, însă dragostea învinge întotdeauna. Cei doi au decis să petreacă sărbătorile de iară într-un loc liniștit, unde să își încarce bateriile și să se relaxeze. Mai exact, soții Năstase au ales să petreacă Crăciunul și Revelionul într-o cabană,  în zona Gura Humorului.

„Am închiriat această cabană pe la începutul toamnei, neștiind ce ne vor aduce zilele sfârșitului de an.

În cele din urmă s-a dovedit a fi fost o soluție inspirată, fiindcă și eu, și Ilie vrem să ne relaxăm, să ne rupem într-un fel de lume și de toată agitația asta din jur, care poate ne-a isterizat pe cei mai mulți dintre noi mai mult decât era cazul.

Dacă e să-mi doresc ceva, acum, la finele anului, e un pic de liniște, un pic de relaxare și de întoarcere asupra celor prin care am trecut în acest an și pentru a vedea împreună ce este de făcut pentru zilele ce vor veni!”, a declarat Ioana Năstase pentru impact.ro.

 

În legătură cu planurile pentru aceastgă perioadă, Ioana Năstase a declarat că vrea să facă o petrecere în pijamale și să stea liniștită lângă cei dragi. 

 

„Îmi doresc de ceva vreme o petrecere în pijamale, cum se spune. Așa că anul acesta am decis s-o materializăm. Poate vom face mai mult de una, dacă îi vom da de gust, nu știu.

Dar mă văd deja în pijamalele preferate, stând alături de o cană cu vin fiert și depănând tot felul de lucruri din viața noastră de familie. Vor veni și ai mei, așa că vom avea cum să ne umplem timpul cu lucruri de suflet, și de Crăciun, și de Revelion!” , a mai spus Ioana pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel