Unde îți vei întâlni în sfârșit sufletul pereche, potrivit astrologiei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor sept commercial
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor sept commercial

Dacă te-ai săturat să tot aștepți ca iubirea vieții tale să te găsească, ar fi timpul să te bazezi mai puțin pe soartă și mai mult pe astrologie.În timp ce întâlnirile sunt minunate și pot avea ca rezultat absolut unele relații de lungă durată, este de asemenea posibil să fii puțin proactiv atunci când vine vorba de găsirea sufletului tău pereche - mai ales atunci când sufletul tău pereche ar putea fi deja chiar în fața ta.Așadar, unde ar trebui să cauți dragostea? Unde îți vei întâlni în cele din urmă sufletul pereche?

Guvernatorul casei a 7-a în astrologie determină unde îți vei întâlni sufletul pereche. Există 12 case în astrologie, fiecare dintre ele influențând o anumită zonă a vieții tale.

Casa a șaptea, în special, este casa relațiilor. Poziționările tale aici determină energia pe care o aduci în relații, tipul de partener pe care îl cauți și poate fi chiar un indicator al locului unde îți vei întâlni sufletul pereche.

Cum să-ți găsești guvernatorul casei a 7-a

Pentru a-ți afla stăpânul casei a 7-a, aruncă o privire pe harta ta natală și vezi ce semn ocupă casa a 7-a. Planeta guvernatoare a acelui semn este conducătorul casei a 7-a.

Acum, căutați plasarea acelei planete în casă în harta dvs. pentru a restrânge zona din viață în care este cel mai probabil să vă întâlniți sufletul pereche.


De exemplu, dacă Berbecul se află în casa a 7-a, înseamnă că planeta guvernatoare a Berbecului, Marte, este guvernatorul casei a 7-a. Dacă Marte se află în casa I, guvernatorul casei a VII-a se află în casa I, casa sinelui. Dacă Marte se află în a doua casă, stăpânul casei a 7-a se află în casa a 2-a și așa mai departe.

Aveți mai mult de o planetă în casa a șaptea? Felicitări! Tocmai ți-ai crescut șansele de a-ți întâlni sufletul pereche. 

Dacă aveți o casă a șaptea goală, nu aveți de ce să vă temeți. Amintiți-vă că fiecare casă are propria planetă conducătoare, iar planeta conducătoare a casei a șaptea este Venus, deci Venus ar fi conducătorul casei a șaptea.

Unde îți vei întâlni sufletul pereche, potrivit astrologiei

Stăpânul casei a 7-a în casa 1

Prima casă este casa sinelui, așa că te poți aștepta ca sufletul tău pereche să fie foarte asemănător cu tine, fie că este vorba de aspect, personalitate, stil de viață sau hobby-uri.

Cel mai probabil îți vei întâlni sufletul pereche atunci când faci ceva care este autentic pentru tine, când preiei controlul unei situații și îți lași adevăratul sine să strălucească.

Guvernatorul casei a 7-a în casa a 2-a

Casa a 2-a, casa valorii, se referă la simțuri și la lucrurile materiale. Sufletul tău pereche este extrem de senzual și nu se abține de la a se răsfăța cu cele mai frumoase lucruri din viață.

Unul dintre cele mai sexy și mai revigorante (și, uneori, costisitoare) simțuri este simțul gustului, așa că un restaurant este un loc perfect pentru a da peste sufletul tău pereche. Adoră să meargă în locuri unice și distractive, iar interesul lor pentru mâncarea eclectică servește ca un excelent început de conversație.


Guvernatorul casei a 7-a în casa a 3-a

Casa a treia este casa comunicării. Sufletul tău pereche este o persoană extrem de inteligentă și sociabilă.

Sufletul tău pereche comunică tot timpul și se pricepe și la asta, așa că este foarte probabil să te curteze prin intermediul rețelelor sociale sau al unei aplicații de dating cu ajutorul cuvintelor lor.

Guvernatorul casei a 7-a în casa a 4-a

Din moment ce casa a 4-a guvernează casa, sufletul tău pereche este o persoană care are o inimă imensă și este foarte recunoscătoare pentru relațiile pe care le are în viața ei.

Sufletul tău pereche este cineva care are o legătură cu trecutul tău. Chiar dacă nu este cineva originar din orașul tău natal (ai verificat în ultima vreme pe iubitul tău din liceu...?), s-ar putea să-ți întâlnești sufletul pereche în timp ce te afli la casa familiei tale.


Guvernatorul casei a 7-a în casa a 5-a

Casa a 5-a este casa plăcerii, ceea ce înseamnă că sufletul tău pereche știe ce își dorește și nu se teme să o spună sau să meargă după ea.

Această persoană este extrem de creativă și carismatică - odată ce o vei cunoaște, vei ști. Nu se va sfii să meargă la tine într-un bar sau să înceapă o conversație la sala de sport, iar tu nu vei putea să nu te lași captivat de ea.

Guvernatorul casei a 7-a în casa a 6-a

Cunoscută ca fiind casa sănătății, casa a 6-a guvernează totul, de la rutinele tale zilnice la bunăstarea și sănătatea ta generală.

Sufletul tău pereche este probabil cineva cu care te întâlnești zilnic în timpul rutinei tale zilnice, în special la serviciu.


Stăpânul casei a 7-a în casa a 7-a

Deoarece casa a 7-a guvernează tot ceea ce ține de relații, sufletul tău pereche este cineva care forjează mereu noi relații. Nu trebuie să fie vorba neapărat de relații romantice, ar putea fi vorba de relații de afaceri sau pur și simplu de acea persoană care pare să cunoască pe cineva peste tot pe unde merge. 

Acest plasament indică faptul că îți vei întâlni sufletul pereche prin intermediul unui prieten, așa că fii atentă data viitoare când prietena ta cea mai bună va încerca să îți aranjeze o întâlnire!

Stăpânul casei a 7-a în casa a 8-a

Deși casa a 8-a este adesea asociată cu sexul și moartea, ea joacă un rol și în cele mai profunde relații ale noastre. Sufletul tău pereche este pasional și are acel lucru pe care îl face care îi alimentează cele mai profunde dorințe.

Influența transformatoare a casei a opta intră în joc. Sufletul tău pereche are energia concentrată pe care o cauți în viață și pe care o vei recunoaște doar după ce vei trece printr-o mare transformare în viață, fie că este vorba de una spirituală sau fizică. Poate că îți vei întâlni sufletul pereche după o mutare importantă sau când îți vei schimba cariera.


Guvernatorul casei a 7-a în casa a 9-a

Casa a 9-a este casa spiritualității. Acest lucru nu înseamnă neapărat că religia este la mijloc, ci mai degrabă că sufletul tău pereche are un simț neapologetic despre cine este și despre spațiul pe care îl ocupă în această lume.

Această atitudine este adesea corelată cu cei care au călătorit mult, așa că pregătește-te să îți întâlnești sufletul pereche în timp ce călătorești sau explorezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel