Unde faci Revelionul? Întrebare la care nu există răspuns în România

Data publicării:
Michael Fousert , unsplash
Descriere foto: Michael Fousert , unsplash

Restaurantele din marile orașe, hotelurile de la munte și agențiile de turism au afișat deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. De la trei-patru sute de lei de persoană, pentru petrecerea de Revelion  într-un local din București, la 999 de euro, patru nopți, în Poiana Brașov.

”Nimeni nu știe dacă vor putea fi organizate petrecerile de Crăciun și Anul Nou, ne spune Carmen Pavel, patron al unei mari firme de turism din Capitală. Am observat cu toții că regulile se schimbă de la o zi la alta, așa că nu putem spune dacă vor fi deschise restaurantele sau nu, de Sărbători. Pentru cei cazați în hotel este permis, astăzi, accesul în restaurant, poate fi servită masa. Ar fi o soluție ca, la hotelurile din marile orașe unde se fac petreceri de Revelion, masa să fie oferită la pachet cu  o noapte de cazare. Dar, totul ține de interpretarea legii. Ai voie să oferi masă, dar ar putea fi interzise petrecerile, deci nu poți aduce orchestră, oaspeții nu au voie să danseze etc. Cei care au anunțat oferte și cei care fac rezervări, acum, o fac pe riscul lor”, spune Carmen Pavel.

Nici pensiunile nu știu dacă vor putea organiza sau nu petreceri de Sărbători, dar au varianta închirierii întregii vile unei singure familii, sub rezerva unor controale mai binevoitoare din partea autorităților. Este foarte posibil ca nici în aer liber să nu poată fi organizate petreceri, cum se întâmpla până în acest an în Piața Constituției sau în centrul unor orașe.

Citește mai multe pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel