Unde a lucrat Flick înainte de a deveni celebru: „Aveam o vechime de doi sau trei ani, arătam altora ce să facă”

Data publicării:
Flick, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flick, sursa foto Instagram

Flick a devenit cunoscut publicului datorită rimelor amuzante pe care le compune. Dar puțini cunosc care este meseria de bază a omului de radio. 

Flick este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de radio din România. Chiar dacă în urmă cu câteva luni aceasta a anunțat că pleacă de la Radio Zu, deoarece vrea să pornească pe un alt drum în viață, puțini cunosc parcursul profesional al acestuia. 


Flick, pe numele său real Andrei Sebastian Filcea a crescut la Câmpina, iar facultatea a făcut-o în Capitală. Domnul Rimă a absolvit Academia de Studii Economice, iar la bază, meseria sa este de contabil. La doar câteva luni de la terminarea studiilor, Flick s-a angajat într-o multinațională, iar după câțiva ani deja ajunsese în postura de team leader. 


„Mie părinții mi-au spus. Mama mi-a spus că nu știe ce e asta cu scenaristică. Ea mi-a spus bravo că sunt contabil, că o să ajung nu știu ce. Cu toate astea, trei luni am lucrat la o firmă multinațională și, în paralel, și la radio. Am avut contract la radio trei luni, apoi mi-au făcut pe perioadă nedeterminată. Apoi m-am dus la multinațională să le spun că nu e de mine, că îmi pare rău. Eu, în momentul ăla, la firma respectivă, era mult să spun că eram un team-leader, eram acolo, aveam o vechime de doi sau trei ani, arătam altora ce să facă, altora veniți de câteva luni”, a spus Flick, invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 


Flick s-a născut cu acest talent de a compune versuri, dar în perioada adolescenței și-a înfrânat acest dar deoarece colegii ar fi râs de el. Domnul Rimă regretă că nu a fructificat acest lucru mult mai devreme. 


„Cred că treaba asta generală cu versurile e un talent, un talent cu care m-am născut, nu un talent dobândit, precum înotul sau tenisul, eu mai știu. Eu mă bucur cu evoluția în viața mea pe care am avut-o până acum. De multe ori îmi spuneam mie sau mă întrebam: Dacă exploatam treaba asta mai demult?Tentative au fost. Adică eu scriam versuri, puerile, încă din generală.(…) Îți dai seama, etapa aia, clasa a noua, a zecea, a unsprezecea, în care toți se îmbrăcau nu știu cum și ascultau BUG Mafia, și veneam eu. Du-te, măi Eminescule, de aici. Nu era cool și chestia asta să știi că m-a înfrânat puțin”, a mai spus Flick Domnul Rimă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel