Unde a ajuns să locuiască Jean Paler. Actorul trece printr-o perioadă grea

Data publicării:
Jean Paler, Foto Facebook
Descriere foto: Jean Paler, Foto Facebook

Jean Paler trece printr-o perioadă grea. Actorul se descurcă foarte greu cu pensia pe care o are.

Jean Paler este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Din nefericire, ultimii ani au fost tot mai grei pentru acesta. După  o carieră de 43 de ani, Jean Paler a ajuns să primească de la stat o sumă extrem de mică cu care abia reușește să se descurce, majoritatea banilor cheltuindu-se pe medicamente.

Actorul a dezvăluit că momentan locuiește în Sinaia, însă dorește să se mute în Capitală. Mai mult decât atât, Jean Paler a mărturisit că muncește cu ziua pentru a strânge lemne pentru iarnă.

Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei.

„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul.

Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților„, a povestit Jean Paler pentru impact.ro

Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel