Un tânăr a mâncat doar cartofi fierți și zdrobiți timp de 12 ani. Cum arată acum băiatul / FOTO

Data publicării:

 Woody Murphy a ajuns să mănânce doar cartofi fierți timp de 12 ani. La doar un an și jumătate acesta a început să refuze toate celelalte alimente.

Aceasta este incredibila poveste a lui Woody Murphy, un băiat care acum are 14 ani. Părinții săi, pe nume Kate și David Murphy din Marea Britanie au povestit că Woody a fost un copil cu o alimentație normală, până la un an jumătate, când  început să refuze alimentele.

Părinții băiatului și-au dat seama că este o problemă, în momentul în care acesta devenea anxios și avea stări de rău. Singurul lucru pe care putea să îl mănânce erau cartofii fierți și zdrobiți. Mama băiatului, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit faptul că a încercat să-i dea copilului său tot felul de suplimente alimentare și vitamine, în dorința sa de a-i stârni pofta de mâncare, însă fără succes. Anii au trecut și băiatul a continuat să mănânce doar cartofi fierți și zdrobiți.

„După câțiva ani în care au încercat tot ce ne-a stat în putință, am decis să nu îi mai oferim fel și fel de mâncăruri și rețete, fiindcă ne durea să vedem cu devine speriat, anxios sau ajunge chiar și la atacuri de panică. Era copleșitor”, a fost dezvăluirea incredibilă făcută de mamă, potrivit celor de la theun.co.uk.

Kate a povestit că a mers chiar și la medic cu băiatul, însă toate analizele i-au ieșit bine. Woody Murphy a ajuns să mănânce cartofi timp de 12 ani. Părinții tănărului au spus că cel mic obișnuia să bea, pe lângă apă, o cantitate semnificativă de lapte. Disperați că nu găsesc o soluție ca să-l facă pe băiat să mănânce și altceva, aceștia l-au dus la specialiști în sănătatea mintală a copiilor, dar aparent nimic nu a funcționat.

Timpul a trecut și băiatul a ajuns la vârsta de 14 ani, când lucrurile s-au schimbat radical, când părinții au aflat despre un terapeut specializat pe hipnoză, pe nume David Kilmurry. Acesta a studiat cazul băiatului și a reușit să îl ajute să treacă peste fobia pe care o avea pentru mâncare.

După o ședință de terapie de doar două ore, tânărul deja mâncare mure, spanac, kiwi, castravete și mango. Părinții au fost șocați și au aflat ulterior că băiatul lor și-a învins fobiile pentru mâncare după ce terapeutul i-a arătat cât de importantă este alimentația dacă vrea să devină un fotbalist bun. Și pasiunea pentru sport a copilului a fost atât de puternică, încăt l-a ajutat să depășească o fobie cu care s-a confruntat timp de 12 ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel