Un stil de viață sănătos pe timpul sarcinii. Ce sport practică mămicile celebre

Data publicării:
RENE RAUSCHENBERGER , pixabay
Descriere foto: RENE RAUSCHENBERGER , pixabay

Sarcina presupune transformarea radicală a organismului, iar celebritățile știu asta foarte bine, astfel că, pentru a avea o siluetă de invidiat, acestea nu renunță la exercițiile fizice.

Unele femei care trec prin sarcină ar putea avea dificultăți în menținerea unui regim de fitness în timp ce așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului. Din fericire, o mulțime de celebrități au descoperit că yoga prenatală care le-a fost cu siguranță benefică! O mulțime de mame celebre adoră să se concentreze pe forța fizică și pe atenția totală atunci când practică yoga. Este o formă incredibilă de exercițiu care nu numai că lucrează fizicul, ci și mentalul - exact de ce are nevoie o viitoare mămică.

Iată care sunt mămicile celebre care au practicat yoga în timpul sarcinii:

Hilaria Baldwina a fost întotdeauna pasionată de fitness!  În timpul sarcinii sale recente cu al cincilea copil al ei și al soțului Alec Baldwin, Hilaria a împărtășit o serie de ipostaze de yoga și exerciții: „Așa mi-am terminat antrenamentul aseară. Cinci din fiecare. Respirați prin poziția scaunului. Joacă-te cu echilibrul - ai simțul umorului ”, a scris ea în dreptul filmulețului.

Kate Hudson La fel ca Hilaria, Kate Hudson iubește, de asemenea, să-și flexeze mușchii și să-și construiască forța cu yoga. În timpul sarcinii cu fiica sa, Rani Rose Hudson Fujikawa, Kate a  împărtășit pe instagram poze cu ea în timp ce făcea yoga, chiar de Ziua Internațională a Yoga: „Mi-a plăcut să lucrez cu burtica în creștere și să mă conectez la spiritul frumos al copilului”, a scris ea.

 

Troian Bellisario-  adoră să facă exerciții moderate - inclusiv yoga - în timpul sarcinii:  „Când puii vor cu disperare să intre în acțiunea de antrenament”, a spus ea în dreptul imaginii.

 

Gisele Bündchen se numără și ea printre celebritățile care au practicat yoga în perioada sarcinii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you auntie Fafi for capturing this special moment ❤️????❤️ Obrigada por capturar esse momento especial tia Fafi.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel