Un sportiv s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă. Imagini de senzație de la nuntă

Data publicării:
 yurii_tolochko, instagram
Descriere foto: yurii_tolochko, instagram

Culturistul rus Yuri Tolochko s-a însurat cu păpușa lui gonflabilă, pe nume Margo, în Kazahstan. Cuplul care a șocat o lume întreagă au făcut nunta mult visată.

Sportivul, pe nume Yuri Tolochko pare că trăiește într-o lume paralelă. Acum un an, acesta a cerut-o în căsătorie pe cea care, pare că i-a dat lumea peste cap. Atent din fire, Yuri a organizat totul ca la carte. A închiriat un spațiu romantic, a luat un buchet de trandafiri, două pahare de șampanie și a pus marea întrebare. Nunta a fost întârziată din cauza pandemiei de coronavirus, dar iată că a sosit și evenimentul mult așteptat. Nunta de vis s-a desfășurat într-un cadru de poveste, unde au participat zeci de invitați.

Imagini de senzație de la nunta sportivului Yuri Tolochko și păpușa gonflabilă

Sportivul a ținut să împărtășească cu oamenii de pe rețelele de socializare, fotografii de la nunta de vis, dar și un filmuleț emoționant, în care acesta îi pune inelul pe deget păpușii sale și o sărută cu patos. De asemenea, acesta a avut parte și de dansul mirilor în fața invitațiilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

Culturistul se identifică drept pansexual și se poate îndrăgosti de „un personaj, o imagine, un suflet, sau o persoană”.

Deși Margo este confecționată din silicon, Yuri o tratează ca pe o ființă umană: „Când am început să o prezint prietenilor, am primit foarte multe critici. Nu poate să meargă. Are nevoie de ajutor. Nu știe să gătească, dar știe să mănânce. Are un suflet foarte bun. Este dragostea mea”, a povestit culturistul, potrivit Dailymail.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel