Un spectacol pentru copii s-a transformat în show interzis minorilor. O dansatoare s-a dezlănțuit la evenimentul organizat de Primăria Alexandria, de Florii - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Facebook
Descriere foto: captură video Facebook

Un spectacol pentru copii, organizat de Primăria Alexandria, de Florii, a avut și un număr care i-ar fi făcut să roșească chiar și pe cei mai dezinhibați spectatori. În public, minorii au asistat „cu gura căscată” la dansul unei  artiste care s-a dezlănțuit pe scenă.

Un spectacol care ar fi trebuit să delecteze copiii și adolescenții s-a transformat într-un show provocator. Primăria Alexandria a organizat, în perioada 07-09 aprilie 2023, „Târgul de Florii” în oraș, care face parte din cadrul proiectului „Tu știi ce mănânci?”, prilej cu care a avut loc și concursul „Alexandria Green & Clean”, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, transmite publicația Replica. Spectacolul era gândit pentru trei categorii de vârstă: 5-8 ani, 9-12 ani și 13-18 ani. Însă, în cadrul evenimentului, a avut loc și un moment artistic inedit și obscen, menit să introducă copiii în spiritul sărbătorilor pascale, arată sursa citată.

 

Momentul cu pricina, în care o dansatoare se dezlănțuie pe scenă, îmbrăcată într-un body decolltat, a fost considerat  scandalos de părinții copiilor de vârstă mică care participau la spectacol. Numărul buclucaș aparține dansatoarelor lui Sonny Flame. 

 

„Sunt dansuri cu tentă sexuală. Fetele, ce-i drept, erau îmbrăcate destul de sumar. Nu mi-a spus nimeni că au fost deranjaţi (spectatorii - n.r.) de situaţia asta, sincer.  Din moment ce am fost invitat, bănuiesc că oamenii se uită... ce fac şi cam ce se întâmplă pe scenă”, a declarat Sonny Flame pentru observatornews.

 

Primarul explică de ce a ales acest număr artistic pentru spectacol: "E în trend dansul"

 

„Nu ştiu dacă e lasciv sau provocator. Pe fond, înţeleg de la cei mai tineri că e în trend tipul acesta de dans, utilizând şoldurileâ, a explicat Victor Drăguşin, primar Alexandria, potrivit Observatornews.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel