Un rapper celebru a murit în timpul unui concert: "S-a prăbuşit pe scenă în timp ce cânta”. Avea doar 27 de ani

Costa Titch, foto Facebook
Descriere foto: Costa Titch, foto Facebook

Rapperul sud-african Costa Titch a murit în timpul unui concert

Poliţia sud-africană a anunţat duminică deschiderea unei anchete în legătură cu moartea rapperului Costa Titch în timpul unui concert.

Artistul, în vârstă de 27 de ani, "s-a prăbuşit pe scenă în timp ce cânta în concert" sâmbătă seara la Johannesburg, a declarat poliţia.Cauza morţii nu a fost încă stabilită şi urmează să aibă loc o autopsie.

În imaginile video de la concertul de sâmbătă seara, distribuite pe reţelele sociale, rapperul, cu microfonul în mână, se prăbuşeşte prima dată. El se ridică şi continuă să cânte, însă se prăbuşeşte încă o dată puţin mai departe pe scenă, iar artiştii prezenţi alături de el în concert se grăbesc să-l ridice.

Moartea lui Costa Tsobanoglou, numele său adevărat, survine după o lună de la asasinarea unui alt rapper celebru din Africa de Sud, Kiernan Forbes sau AKA. Acesta din urmă a fost împuşcat de doi bărbaţi la ieşirea dintr-un restaurant în Durban (sud-est). Ancheta este încă în curs de desfăşurare.

 


Costa Titch era cunoscut pentru piesa sa amapiano "Big Flexa", care a înregistrat 45 de milioane de vizualizări pe Youtube. El a lansat recent un remix cu rapperul şi producătorul american de origine senegaleză Akon. Amapiano este un gen de muzică apărut în Africa de Sud care a devenit popular la nivel mondial în ultimii ani, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 Martie 2023, 11:24 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play