Un puști de 10 ani a făcut senzație la Românii au Talent: „Andra, vreau să fac un duet cu Eva”/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Limbean, foto Românii au Talent, Pro TV
Descriere foto: Tudor Limbean, foto Românii au Talent, Pro TV

Tudor Limbean a impresionat juriul de la Românii au talent cu momentul său artistic.

În vârstă de 10 ani, Tudor Limbean a pregătit pentru „Românii au talent” un moment cu totul special. Încă de la intrarea pe scenă, puștiul a câștigat publicul de partea lui:

„Ce faceți, fanii mei?”, a strigat Tudor pe scenă, în aplauzele publicului virtual.  

A urmat apoi o discuție cu jurații, iar printre altele, Tudor i-a propus Andrei să o lase pe fiica sa Eva să facă un duet cu el. Andra nu s-a arătat prea deschisă, însă după ce a văzut numărul artistic pregătit de tânăr, i-a dat „Da-ul” care îl trimite în etapa următoare. 

 

Puștiul a fost aplaudat și lăudat de juriu, pentru modul inedit în care a interpretat un text amuzant. Îmbrăcat în ciobănaș și gesticulând haios, micul artist a primit 4 de „Da”, dar și câteva sfaturi de Florin Călinescu.


„Să îl urmărești pe YouTube pe Toma Caragiu, să vezi cum gesticula el. Un asemenea talent nu are nevoie de atât de multă gestică”, l-a sfătuit florin Călinescu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Potrivit ProTv, tudor și-a descoperit talentul la 3 ani, de când a mers la grădiniță și la toate serbările educatoarea îl punea primul în program. La 5 ani, de Sfântă Marie, a avut loc un mare spectacol în localitate și a jucat călușarii. Prezentatoarea evenimentului l-a luat de mână și a urcat cu el pe scenă să prezinte momentele împreună.

Acolo, pe loc, a învățat o poezie satirică, iar la final, a urcat ultimul pe scenă și a prezentat poezia în fața tuturor. Spune că nu a făcut cursuri, totul a venit natural, din talent; abia de curând a început să urmeze cursuri de specialitate. Este înscris la Palatul Copiilor din Sebeș, unde face parte din ansamblul Plaiuri Sebeșene. Studiază și actorie, pian, muzică populară. Recită poezii patriotice și este supranumit Micul Patriot. Toate cântecele patriotice și poeziile satirice sunt creații proprii. Are peste 100 de diplome, peste 35 trofee și 42 medalii de la concursuri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel