Un pescar a prins un pește cu dinți de om. De necrezut cum arată creatura marină/ FOTO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Un pescar a avut parte un șoc după ce a prins o creatură cu dinți de om.

Pescarul din Carolina de Nord, un stat situat în sud-estul⁠ Statelor Unite ale Americii a avut parte de o întâmplare nemaîntâlnită. Bărbatul a găsit o creatură maritimă și a rămas șocat datorită înfățișării sale. Acesta a mărturisit că nu a mai întâlnit niciodată așa ceva.

Mai exact, dinții peștelui capturat de pescarul din Carolina de Nord sunt asemănători cu dinții umani. Nathan Martin, pescarul, locuiește la o oră distanță de plaja Nags Head, acolo unde s-a instalat și unde a capturat peștele, într-o după amiază, zilele trecute, a relatat Fox News. În fotografiile respective, peștele cu dinți ca de om are gura larg deschisă, de parcă ar zâmbi, au scris jurnaliștii americani.

Martin le-a arătat tuturor captura sa, mai ales că nu a mai întâlnit niciodată o asemenea creatură.

Ulterior, experții au identificat peștele ca făcând parte din specia "Cap-de-oaie", iar astfel de pești au în mod normal dinți asemănători cu aceștia. Atât că peștele prins de Nathan are totuși dantura asemănătoare cu cea umană, că și experții cu care bărbatul a vorbit au fost intrigați. Astfel de pești își folosesc dinții ca să mănânce unele animale marine mai mici sau mai mari care au înveliș tare, anumite crustacee, de pildă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel