Un pasager a încercat să pătrundă în cabina unui avion de linie

Data actualizării: | Data publicării:
avion. Foto Stamps on the passport
Descriere foto: avion. Foto Stamps on the passport

Un pasager aflat la bordul unui avion care efectua o cursă internă în Statele Unite a încercat să pătrundă cu forţa în cabina aeronavei înainte de a fi imobilizat de un alt călător şi de membrii echipajului. 

Acel avion al companiei Delta Air Lines, care trebuia să zboare pe ruta Los Angeles - Nashville, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Albuquerque, un oraş din statul american New Mexico, unde bărbatul a fost scos din aparatul de zbor având mâinile şi picioarele legate cu ajutorul unor cleme din plastic.

 

El strigase de mai multe ori "opriţi acest avion!" şi s-a luptat cu alţi pasageri încercând să pătrundă în cabina piloţilor, vineri, conform unor imagini filmate cu un telefon mobil.

 

Bărbatul, "aparent fără ca cineva să îl provoace, s-a ridicat brusc din scaun, s-a repezit spre cabina piloţilor şi a început să lovească uşa de acces în cabină", a relatat pentru postul de televiziune CNN o persoană care se afla la bordul aeronavei.

 

O altă pasageră a spus că scena a fost "înfricoşătoare" şi a lăudat rapiditatea cu care a reacţionat personalul de bord.

 

Filiala FBI din Albuquerque a confirmat pe Twitter că a intervenit în acest caz.

 

Compania Delta Air Lines a publicat un comunicat de presă în care a mulţumit echipajului şi pasagerilor. "Avionul a aterizat fără alte incidente, iar pasagerul a fost scos din aparatul de zbor de către forţele de ordine", a precizat compania aeriană.

 

Ceilalţi pasageri au petrecut cinci ore în Albuquerque în aşteptarea unei alte aeronave, care i-a transportat în cele din urmă în oraşul Nashville, potrivit Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel