Un nou scandal în familia regală britanică. Prințul William și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu o altă femeie. Cine este misterioasa femeie?

Data publicării:
Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family

Familia regală britanică se pare că trece printr-o adevărată  criză de imagine, în ultima perioadă membrii Casei regale scăpând, din ce în ce mai des, diverse situații de sub control. Dacă până acum, "oaia neagră" a familiei era considerat Prințul Harry, cu a sa carte și documentarul de pe Netflix, acum a sosit vremea Prințului William să intre în lumina reflectoarelor, printr-un nou scandal.

 

Astfel, în ultimele zile, au existat numeroase zvonuri în presa britanică, care indică o criză în relația dintre Prințul William și Kate Middleton.

Presa engleză relatează că moștenitorul tronului ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă, Rose Hanbury

Conform Marca, se pare că moștenitorul Casei Regale ar fi ales să petreacă Ziua Îndrăgostiților cu Rose Hanbury, care este o prietenă veche a lui Kate. Cei doi ar fi fost văzuți luând o cină romantică împreună, într-un restaurant italienesc de lux. Cu câteva săptămâni înainte, presa britanică relata că soția prințului, Kate ar fi fost auzită spunând că nu se așteaptă ca William să-i ofere flori de Ziua Îndrăgostiților, deoarece nu mai este o tradiție  pentru ei. Asta nu l-ar fi oprit pe prinț să îi ofere amantei, în schimb, un frumos colier de perle, după cum a declarat un chelner de la restaurant, conform aceleiași surse.

Se pare, însă că, această idilă ar data de la jumătatea anului 2019, când au apărut imagini cu William bucurându-se de o seară în oraș, la o petrecere, cu Hanbury care până la acel moment era cea mai bună prietenă al lui Kate. Imaginile îi arătau pe cei doi foarte apropiați și chiar sărutându-se, confirmând astfel că, ar avea o aventură în toată regula, conform aceleiași surse. Prințul avea să intre în colimatorul presei și avea să fie blamat de aceasta, pentru că îi era infidel soției sale, în timpul celei de-a treia sarcini. Toate acestea, au dus la un scandal la palat, iar Kate i-ar fi cerut soțului ei să o elimine pe Hanbury, din cercul său de prieteni.

Poveste de dragoste cu prietena cea mai bună a soției

Rose este o figură cunoscută, deoarece nu este doar o apropiată a lui Kate Middleton, care s-a văzut pe la spate, cu soțul acesteia. Hanbury a lucrat anterior ca model la aceeași agenție cu Kate Moss și în prezent are 35 de ani.

Se presupune că  și între Kate Middleton și Rose ar fi existat o mare ceartă, soția lui William interzicându-i fostei sale prietene să participe la orice eveniment regal și a limitat drastic orice contact între ele.

Aceasta nu este prima dată când Hanbury ajunge în presă pentru viața ei personală. Căsătoria ei cu David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, a fost neobișnuită în sensul că, în doar trei zile, și-au anunțat logodna și ea a dezvăluit sarcina gemelară. Ei s-au căsătorit în secret la Primăria din Chelsea. În prezent, cei doi au trei copii.

 

 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel