Un nou record pe platforma Netflix. Ce serial a ajuns în topul celor mai vizionate filme

Data publicării:
 Serial, sursa pixabay/ autor Jade87
Descriere foto: Serial, sursa pixabay/ autor Jade87

Un nou serial a ajuns în topul celor mai vizionate filme. Acesta este pe cale să bată un nou record pe platforma Netflix.

"Lupin", un serial dedicat personajului fictiv Arsene Lupin, interpretat de actorul Omar Sy, este pe cale să stabilească un record de vizionări pentru o producţie franceză pe platforma Netflix şi ar putea fi urmărit în aproape 70 de milioane de locuinţe din lumea întreagă, potrivit unor estimări realizate de compania americană de streaming şi publicate marţi, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Netflix, până pe 5 februarie - în primele 28 de zile după lansare -, 70 de milioane de familii vor fi urmărit serialul TV, confirmând o informaţie apărută pe site-ul 20 Minutes.

"Lupin" va detrona astfel miniseria TV "Le Jeu de la dame", una dintre cele mai urmărite producţii din istoria platformei americane, care a fost vizionată de 62 de milioane de persoane.

"70 de milioane, ce nebunie! Sunt atât de mândru că 'Lupin' este primul serial francez produs de Netflix care are un atât de mare succes internaţional! Fără voi, acest lucru nu ar fi fost posibil. Mulţumesc tuturor!", a scris, entuziasmat, actorul Omar Sy într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Produs de celebrul studio Gaumont şi compus din 10 episoade, serialul "Lupin" s-a clasat pe primul loc în topul vizionărilor din 10 ţări, inclusiv în Brazilia, Vietnam, Argentina şi Spania.

Confirmând amploarea acestui fenomen, cartea din care s-a inspirat serialul TV, scrisă de Maurice Leblanc, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor pe site-ul francez al grupului Amazon.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel