Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța

Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța / Sursă foto: România tv
Descriere foto: Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța / Sursă foto: România tv

Un nou incendiu în Constanța. O hală industrială a luat foc în această după-amiază.

Potrivit România TV, o hală industrială a luat foc la Constanța. Din postările oamenilor de pe Facebook, incendiul este localizat pe Strada Industrială nr. 7.

La fata locului, salvatorii intervin cu 4 autospeciale de stingere și 1 ambulanta SMURD. In sprijin, la locul incidentului se deplasează și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta, potrivit DC NEWS

Explozie Petromidia. Directorul Rompetrol, reacție: Nu e eroare umană, un echipament a cedat

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a declarat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, ci de un echipament care a cedat, relatează DC NEWS.

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a anunțat că incendiul a apărut la ora 12.30: „Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”.

Conform acestuia, explozia s-a produs pe o platformă în care sunt diverse echipamente industriale și unde erau în acea perioadă cinci persoane.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iul, 16:36 | Categorie: Stiri
Get it on App Store Get it on Google Play