Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța

Data actualizării: | Data publicării:
Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța / Sursă foto: România tv
Descriere foto: Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța / Sursă foto: România tv

Un nou incendiu în Constanța. O hală industrială a luat foc în această după-amiază.

Potrivit România TV, o hală industrială a luat foc la Constanța. Din postările oamenilor de pe Facebook, incendiul este localizat pe Strada Industrială nr. 7.

La fata locului, salvatorii intervin cu 4 autospeciale de stingere și 1 ambulanta SMURD. In sprijin, la locul incidentului se deplasează și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta, potrivit DC NEWS

Explozie Petromidia. Directorul Rompetrol, reacție: Nu e eroare umană, un echipament a cedat

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a declarat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, ci de un echipament care a cedat, relatează DC NEWS.

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a anunțat că incendiul a apărut la ora 12.30: „Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”.

Conform acestuia, explozia s-a produs pe o platformă în care sunt diverse echipamente industriale și unde erau în acea perioadă cinci persoane.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel