Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. Anunțul a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Ștefănescu, foto facebook
Descriere foto: Andrei Ștefănescu, foto facebook

Cu zâmbetul pe buze, așa apărea familia Ștefănescu în fiecare postare de pe site-urile de socializare, însă astăzi își spun adio. 

Andrei și Antonia și-au spus adio. Cei care au fost ani la rând unul dintre cele mai frumoase cupluri.  Anunțul a fost făcut chiar de Andrei  pe facebook. 

”Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu există neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum.Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mâna de mâna, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea va rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea.Tot ce am avut de declarat atât eu cât și Antonia se află în aceste rânduri. Va mulțumim”, a scris vedeta pe contul lui de facebook. 

Reamintim că Andrei Ștefănescu nu prea a avut noroc nici în fostele relații. Acesta a mai  avut o relație amoroasă și cu Sylvia Sârbu. Din motive de neînțelegere cei doi și-au spus adio, într-un mod civilizat. 

Mi mult decât atât, la vremea respectivă se specula că Sylvia a fost cea care a pust punct relației. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel