Un nou divorț zguduie showbiz-ul internațional. Mama artistei Beyoncé, Tina Knowles, pune capăt căsniciei

Mama lui Beyoncé, Tina Knowles, divorțează de cel de-al doilea soț. 

Mama lui Beyoncé, Tina Knowles, în vârstă de 68 de ani,pune capăt celei de-a doua căsnicii. Vedeta a depus deja cererea de divorț de soțul ei, actorul Richard Lawson, în vârstă de 76 de ani, după 8 ani de mariaj.

Tina s-a prezentat miercuri la tribunal și a depus cererea de divorț, conform unor noi documente  obținute de TMZ.

Documentul obținut de tabloidul internațional indică data separării ca fiind marți, iar Tina invocă obișnuitele diferențe ireconciliabile ca motiv al despărțirii.


Tina și Richard s-au căsătorit în aprilie 2015 și nu au avut niciun copil împreună.

Tina are doi copii cu primul ei soț, Mathew Knowles, cele două artiste de talie internațională Beyonce și Solange.

În documente, Tina solicită  instanței să nu aplice măsura de acordare a pensiei alimentare pentru ea sau pentru Richard.


Tina - născută Celestine Ann Beyonce - și-a schimbat numele în Celestine Lawson când s-a căsătorit cu Richard și se pare că vrea să îl schimbe înapoi în Celestine Knowles, numele fostului ei soț. 

Tina are doi copii cu primul ei soț, Mathew Knowles, în vârstă de 71 de ani: superstarul Beyonce, în vârstă de 41 de ani, și cântăreața și actrița Solange, în vârstă de 37 de ani. 

Tina s-a despărțit de tatăl fiicelor sale în 2009. Cei doi au fost căsătoriți timp de 31 de ani, din 1980 până în 2011, când s-a pronunțat divorțul.

Fanii au observat recent că Tina nu l-a susținut pe Richard în timp ce acesta își promova cel mai recent film, Black Terror.

El a participat singur la festivaluri de film, inclusiv la Festivalul Essence și la Festivalul de Film de la Cannes, în ultimele luni. 

Tina s-a căsătorit cu actorul din Poltergeist, pe care îl cunoștea de zeci de ani, pe un iaht în afara plajei Newport, California, în 2015, după doi ani de relație.

La vremea respectivă, Beyonce a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu proaspeții căsătoriți.

Toți invitații la nuntă - inclusiv Beyonce, soțul ei Jay Z, fiica lor Blue Ivy și cealaltă fiică a Tinei, Solange - au fost rugați să poarte alb la ceremonia de seară.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 iul 2023, 17:38 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience