Un nou divorț zguduie lumea mondenă. Kim Kardashian divorțează de Kanye West

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, instagram

Kanye West,candidat la preşedinţia SUA și Kim Kardashian au început procedurile pentru divorț.

Kim Kardashian West și Kanye West ar fi solicitat divorțul, la șapte ani după ce cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, potrivit surselor. Au apărut detalii care susțin că cei doi au dus vieți separate în ultimul an, Kim locuind în Los Angeles, în timp ce Kanye și-a stabilit reședința la ferma sa din Wyoming.

Vestea devastatoare vine la șase luni după ce Kanye a declanșat un atac fulgerător pe social media asupra clanului Kardashian-Jenner, comparând-o pe soacra Kris Jenner cu dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează!

Mai multe surse din presa internațională susțin că ”divorțul este iminent”. Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile

„Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă. „Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

În ultima vreme, Kim Kardashian a fost văzută fără verghetă, iar Kanye West a ales să petreacă sărbătorile de iarnă, singur la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

„Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo, astfel încât să poată trăi vieţi separate şi să rezolve în linişte lucrurile pentru a se separa şi a divorţa. A terminat”, a mai adăuga sursa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel